'

Jan 10
DE WOLDEN - DeWolden Vervoert en Hoogeveen Vervoert maken onderdeel uit van de stichting Vrijwilligersvervoer voor minder-mobielen. Onze vrijwilligers rijden met hun eigen auto en rekenen de onkosten na de rit meteen contant met u af. Daarnaast vervoeren wij kleine groepen met een of meer kleine personenbusjes en rolstoel gebonden mensen met onze rolstoelbus.


Archief: Mirjam Pauwels gaf op 2 november 2017 het officiële startsein voor de dewoldenvervoert
Vrijwilligersvervoer wil een bijdrage leveren aan het voorkomen van eenzaamheid door betaalbaar vervoer aan te bieden aan mensen die dat nodig hebben. Wij doen dit met enthousiaste vrijwilligers die u in hun eigen auto naar uw bestemming rijden. Ook verzorgen wij groepsvervoer en vervoer van rolstoel gebonden mensen.

Voor wie?
Voor iedereen in de gemeenten Hoogeveen en De Wolden die door een (tijdelijke) beperking minder mobiel is, geen gebruik kan maken van het openbaar vervoer en niet altijd een beroep kan doen op familie, vrienden of buren maar er wél af en toe eens op uit wil.
Waarheen?
Familiebezoek, een boodschap doen of gewoon een keertje er op uit: het kan allemaal. Maar ook voor een bezoek aan een arts of het ziekenhuis staan wij voor u klaar. Waarheen en wanneer u dus maar wilt. Er is bijna altijd wel een chauffeur beschikbaar.
Wat kost het?
Onze behulpzame vrijwilligers berekenen u alleen een onkostenvergoeding: - € 0,25 per kilometer plus € 2,50 voorrijkosten, - gratis een half uur wachten voor de terugrit, - het meenemen van één eigen begeleider is gratis. Onze telefonist rekent de kosten van de rit graag voor u uit.
Hoe werkt het?
U belt ons minimaal twee werkdagen tevoren voor een ritaanvraag. Wij plannen de rit dan in en laten u weten welke chauffeur u hoe laat komt ophalen. De chauffeur helpt u met in- en uitstappen en begeleidt u tot uw familie, de wachtkamer, de winkel, enz.

Bel ons op 0528 -745 615.
Let op! Aangepaste openingstijden: u kunt ons alleen nog bellen op werkdagen van 13.00 - 17.00 uur.
Klik voor meer info op de volgende link:
https://www.vrijwilligersvervoer.nl/

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA