'

Jan 12
RUINERWOLD - In opdracht van waterschap Drents Overijsselse Delta verricht de firma Bagger- en Waterwerken BV uit Oosterwolde in de periode van 14 januari tot en met 17 maart 2019 werkzaamheden aan de stuw/gemaal Sultansmeer in de Wold Aa langs de Buitenhuiizerweg in Ruinerwold.

Deze stuw/gemaal is gesitueerd nabij Buitenhuizerweg 19. Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren wordt een halve rijbaanafzetting toegepast ter plaatse van de stuw/gemaal. De bermen worden beschermd door rijplaten. ’s Avonds wordt, door het ontbreken van openbare verlichting, het werkvak zo achtergelaten zodat het geen verkeersonveilige situaties oplevert.

Daarnaast is de Buitenhuizerweg enkele momenten geheel gestremd tussen de Koekangerweg en de Dijkmansweg. Het gaat dan vooral om laad- en loswerkzaamheden. Het wegvak wordt op die momenten afgezet met bebording.

Meer informatie kunt u krijgen bij Arie-Jan Graafland van Bagger- en Waterwerken BV uit Oosterwolde. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 06-10009008.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA