'

Jan 23
DE WOLDEN - Steeds meer mensen lezen via een e-reader, tablet of smartphone. Als bibliotheeklid kunt u gratis duizenden e-books lenen in allerlei genres. Maar hoe werkt dat dan? Om dat te leren wordt op 28 januari, 7 en 11 februari de workshop 'e-books lenen bij de Online Bibliotheek' gegeven.

PressReader 25-02A
Je krijgt een presentatie en een heldere uitleg over het lenen van e-books bij de online Bibliotheek. Na de presentatie ga je zelf aan de slag. Je leert hoe je e-books van de online Bibliotheek kan lenen en op e-reader, tablet of smartphone kan downloaden. De workshop is gratis.

Wanneer:
28 januari 2019, van 19.30 tot 21.30 | Bibliotheek Ruinerwold
07 februari 2019, van 19.30 tot 21.30 | Bibliotheek De Wijk
11 februari 2019, van 19.30 tot 21.30 | Bibliotheek Zuidwolde

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor de workshop via info@bibliotheekruinerwold.nl, bij de balie van alle bibliotheekvestigingen of via 088 – 012 8445.

Voorwaarden
Je hebt online toegang tot je e-mail account en je moet lid zijn van de Bibliotheek.

Meenemen
Je bibliotheekpas, tablet of smartphone en als je op een e-reader wilt lezen, dan je laptop, e-reader en de kabel van de e-reader.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA