'

Jan 11
DE WOLDEN - De creacafé’s gaan weer van start in het nieuwe jaar. In bibliotheek De Wijk vindt het plaats op elke donderdag van 14.00 uur tot 16.00 uur. In bibliotheek Zuidwolde start het maandelijks creacafé op donderdag 17 januari om 14.00 uur en in bibliotheek Ruinen is het ook maandelijks en start het op woensdag 16 januari om 9.30 uur.

mantelzorgers-13a
In Ruinen kunt u dan deelnemen aan een workshop Zentangle onder begeleiding van Thea Hulzing. Een Zentangle is een pentekening die er ingewikkeld uitziet, maar makkelijk te maken is. Al het benodigde materiaal is aanwezig en de workshop is geheel kosteloos. Heeft u zin om creatief bezig te zijn en nieuwe mensen te ontmoeten dan bent u van harte uitgenodigd! De Crea Cafés zijn voor iedereen, jong en oud, leden en niet leden van de bibliotheek en ze zijn altijd gratis toegankelijk. De Crea Café’s worden georganiseerd in samenwerking met Welzijn De Wolden.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA