'

Jan 11
DE WIJK/IJHORST - Het bestuur en de Kunstcommissie van Grensloos Kunst Verkennen zijn al maanden achter de schermen bezig om de nieuwe editie van de kunstroute in 2019 voor te bereiden. De route van 8 kilometer gaat weer door de dorpen IJhorst en de Wijk. Op zeker 25 binnen- en buitenlocaties komen kunstwerken van beeldend kunstenaars uit de regio en uit het hele land.Daarbij kunt u prachtige kunstwerken in het landschap zien en beleven.
We zijn blij dat we enkele nieuwe locaties kunnen toevoegen aan de route.
Voor de kunstroute in 2019, van 29 augustus tot en met 15 september, zijn we op zoek naar een wat “ruige” binnen locatie: een ruimte die voorheen als werkplaats of garage in gebruik was, een opslag ruimte, of een (boeren) schuur.
Heeft u een dergelijke ruimte beschikbaar in de periode van half augustus tot eind september 2019, neemt u dan contact op met Ineke Fischer, Coördinator van de Kunstcommissie.
Ook als u twijfelt of de ruimte geschikt is, ik kom graag kijken!
Tel: 06 44 520 251
e-mail: inekefischer@grenslooskunstverkennen.nl
U kunt ons volgen op facebook en via de website www.grenslooskunstverkennen.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA