'

Jan 14
RUINERWOLD - De eerste voorronde van ons jaarlijks terugkerende stratenzaalvoetbaltoernooi zit er weer op. Op ons jubileumjaar (de 25e keer) hadden we wat meer aanmeldingen verwacht dan vorige jaren. Helaas viel het deelnemersveld wat tegen. Vijf stratenteams namen het afgelopen zaterdagavond tegen elkaar op om een ticket te bemachtigen voor de finaleavond op zaterdag 26 januari.

Ondanks maar vijf teams was het een hele geslaagde avond met veel toeschouwers, goed en spannend voetbal en gezelligheid tot in de laatste uurtjes. Oosteinde 1 werd met goed verzorgd zaalvoetbal 1e door alle vier de wedstrijden te winnen.2e werd Buddingestraat, die wat start problemen hadden, maar daarna twee wedstrijden wisten te winnen en daarmee 6 punten behaalden.
De strijd om de derde plek met recht op de finaleavond was tot de laatste minuten zeer spannend. Larijweg 1 was al uitgespeeld met vier punten en Bosma/Nysinghweg kon gelijk komen, maar moesten dan wel winnen van Dijkhuizen. En dat deden ze. En wel met 7-2. En toen werd het rekenen voor de organisatie. Het doelsaldo was precies gelijk en het daarna doorslaggevende onderlinge resultaat bleek ook gelijk te zijn. Uiteindelijk werd Bosma/Nysinghweg 3e omdat zij 2 doelpunten meer gescoord hadden dan Larijweg 1, die ondanks hun goede voetbal daardoor 4e werd en dus niet door gingen. Ook Dijkhuizen ging niet door, omdat zij als laatste eindigden, maar wel met opgeheven hoofd. Zij begonnen met een overwinning, maar verloren de andere drie wedstrijden met minimale verschillen. Op naar de volgende voorronde op zaterdagavond 19/1

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA