'

Jan 14
RUINERWOLD - Op zondag 20 januari organiseert de kerk op Blijdenstein in Ruinerwold een bijzondere ochtenddienst waarin medewerking wordt verleend door de zangeres Femke Anne en haar man Albert. De dienst heeft als thema “Relaties!” en begint om 10.00 uur. Voorganger is ds. G. Naber.
Nadere Informatie
Femke Anne Kaldenberg, kunstenares en galeriehouder in Ruinen, treedt al langer als zangeres op en wordt daarbij vakkundig op gitaar begeleid door haar man Albert de Vries. Beroemd is hun eigen bewerking van liederen als “de Steen” en “Mag ik dan bij jou”. Aanstaande zondag zingt ze ook het lied “You are so beautiful” van Joe Cocker.

Tussen de liederen door focust de dienst zich op de relaties en partnerschappen die wij mensen graag met elkaar aangaan. Is er een manier om ze fris te houden? Wat moet je doen als “de wijn opraakt” en het er allemaal niet meer zo rooskleurig uitziet? Na de dienst is er koffie & thee en gelegenheid elkaar te ontmoeten.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA