'

Feb 26
RUINERWOLD / KOEKANGE - In de serie ‘laagdrempelige kerkdiensten’ worden in de Gereformeerde Kerk Ruinerwold – Koekange diensten met een lage instap georganiseerd die toegankelijk zijn voor iedereen! Van jong tot oud en van gelovig tot niet-gelovig. In de dienst van 10 maart zal worden stil gestaan bij het thema: “Ik snap dat je sceptisch bent, vroeger hadden we geloof… nu weten we beter.”
Vragen als, is er reden om sceptisch over geloof te zijn gezien alle ontwikkelingen in de wereld en bevindingen in de wetenschap? En, biedt geloof dan wel of niet een uitkomst? Zullen aan bod komen. Daarnaast zullen liederen van Herman Finkers tot Opwekking en van Guus Meeuwis tot Martin Brand door de eigen band ten gehore gebracht worden. De viering, onder leiding van Dennis de Laat, zal plaatsvinden op 10 maart in de Gereformeerde Kerk Ruinerwold – Koekange te Berghuizen, aanvang 10:30 uur. Tevens is er vanaf 10:00 uur de gelegenheid om eerst gezamenlijk koffie te drinken in het Middelpunt, aansluitend zal de dienst plaatsvinden. Het belooft een mooie dienst te worden!

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA