'

Mrt 23
DE WIJK - Toen vorig zomer dirigent Bert Lammers, in goed overleg, besloot zijn dirigeerstokje ‘aan de wilgen te hangen’, werd daarmee een 32 jarige verbintenis afgesloten bij zangvereniging Wijker Kunst. Het bestuur ging op zoek naar een nieuwe dirigent en vond die in de persoon van de 37 jarige Mannes Hofsink, organist (tevens beiaardier) van de grote of Maria Kerk in Meppel. Voor beide partijen toch wel een sprong in het diepe! Afgesproken is dan ook om als een soort proefperiode, een halfjaar met elkaar in zee te gaan.


Mannes Hofsink is de nieuwe dirigent van Wijker Kunst
Dat halfjaar was onlangs voorbij maar bestuur en leden waren zo enthousiast, dat besloten is tot een verbintenis voor onbepaalde tijd. Op zaterdag 23 maart, in de N.H. Kerk. te IJhorst, zal het koor Wijker Kunst met hun nieuwe dirigent Mannes Hofsink, aan het publiek tonen waartoe het vrouwenkoor, het mannenkoor en samen als gemengd koor in staat zijn! Onder de naam ‘een reis door Europa’ zullen vele bekende, populaire liedjes uit de ons omringende landen voorbij komen tijdens dit concert. Liedjes die het publiek het gevoel geven dat ze daadwerkelijk die landen aan het bezoeken zijn.

Het Saxofoonorkest uit Drachten, onder leiding van Karl Veen, zal het koor bij veel werken begeleiden. Een uniek orkest, waarin alle acht typen saxofoons zijn vertegenwoordigd. Het bestaat uit een uitgebalanceerde mix van professionals en vergevorderde amateurs. Daarnaast zal Carl Visser (virtuoos op orgel en piano) een aantal werken op piano begeleiden. De avond wordt gepresenteerd door Hans Koekkoek.
Aanvang van het concert is om 20.00 uur (kerk open om 19.30 uur).
De entreeprijs voor dit concert is € 12,50 (kinderen € 7,50)
Vanaf 11 maart zijn kaarten via voorverkoop bij de leden te bestellen.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA