'

Mrt 11
ZUIDWOLDE - Zaterdag 16 maart kan er geklust worden bij de molen in Zuidwolde. Stichting De Meule van Wassens doet mee aan de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Bestuurs- en werkgroepleden gaan aan de slag met sloop- en schilderwerkzaamheden, maar ook andere belangstellenden zijn van harte welkom om mee te helpen.
De klusdag duurt van 09.00 tot ca. 16.00 uur. Voor koffie/thee, fris en tussen de middag een lunch wordt gezorgd. Graag aanmelden via secretariaat@demeulevanwassens.nl.
Dit jaar wordt de vervallen korenmolen compleet gerestaureerd. Molenmakerij Groot Wesseldijk voert de gespecialiseerde werkzaamheden uit. Daarnaast is de werkgroep De Meule van Wassens, bestaande uit betrokken Zuidwoldigers en molenliefhebbers, regelmatig actief om meer algemene klussen in en rondom de molen aan te pakken.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA