'

Mrt 12
DRENTHE - Je hoort er steeds meer over: de Betekeniseconomie. Maar wat is het nou eigenlijk? Om die vraag te beantwoorden organiseert stichting Betekeniseconomie Drenthe op 22 maart een Introductiebijeenkomst over de Betekeniseconomie. Tijdens deze bijeenkomst, die plaats vindt bij het Duurzaamheidscentrum in Assen, leer je meer over het ontstaan en de gedachtegang van de Betekeniseconomie.
De stichting wil de Betekeniseconomie in Drenthe stimuleren en de bekendheid ervan vergroten. Deze bijeenkomst is daar een onderdeel van. Wil je weten wat de betekeniseconomie nou inhoudt, hoeveel je er al onbewust mee bezig bent en wat je er aan kan hebben? Meld je dan aan via drenthe@betekeniseconomie.nl Het aantal plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang. De stichting vraagt een bijdrage van € 10,- voor de locatie en de koffie en thee.
De Betekeniseconomie is een beweging van bedrijven, bestuurders en burgers die samenwerken aan het creëren van een betere leefwereld. De behoefte een zingeving bepaalt steeds meer ons gedrag. Dit uit zich in de stromachtige groei van mensen die een positieve bijdrage aan de wereld willen leveren. Dat zijn bijvoorbeeld ondernemers die met hun bedrijf een maatschappelijk probleem willen oplossen, of burgers die samen een energie-coöperatie beginnen. In de Betekeniseconomie gaat het dus om maatschappelijk van betekenis zijn.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA