'

Mrt 28
VEENINGEN - De populaire Drentse Rock en Lol Band Mooi Wark komt 29 maart naar Veeningen om een feestje te bouwen. Dan speelt de band in de schuur van Loonbedrijf de Gorter. Normaal Coverband Gin Gedonder gaat het voorprogramma van Mooi Wark verzorgen. Ze vervangen DNJ deze avond.

Mooi Wark is bekend van hits als ‘In de blote kont’ (ook het lijflied van het Mega Piraten Festijn), ‘Idioot’ en ‘Oh Yvon’. Die worden in honderden feesttenten in het oosten van Nederland hard meegezongen. Mooi Wark bestaat naast William Bossong uit zanger/gitarist Bert Koops, gitarist Arnold Kuik en drummer Dennis Hendriks. De band bestaat sinds 1992 en heeft inmiddels dertien studio-albums uitgebracht. Het voorprogramma wordt verzorgd door de Normaal tributeband. Kaarten voor het concert zijn in de voorverkoop te koop bij CD Hal Ruinen, AnyTyme De Wijk, Cafe de Falieberg in Zuidwolde en Cafe Centraal in Ruinerwold. Op zaterdag 30 maart zijn er in de zelfde schuur optreden van Elise en tributebands van Guns 'n Roses en Van Halen. Meer informatie www.oldtimerock.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA