'

Mrt 16
RUINEN - Maandagavond 11 maart zijn op het Drents Sportgala de prijzen uitgereikt voor de beste Drentse sporters. Britt Roos uit Ruinen heeft de prijs voor Drents Sporttalent gewonnen. Britt sport bij HAC’63 in Hoogeveen en maakte afgelopen jaar veel indruk met o.a. het nationaal kampioenschap op de 800 meter junioren.
Wethouder Jan van ’t Zand van sport: “Ik ben geweldig trots op al onze sporttalenten, maar dit is een prachtige en zeer verdiende prijs voor Britt Roos. We zijn trots dat Britt uit onze gemeente komt en ook zoveel doet voor onze gemeente, zo geeft ze JOGG-ambassadeur geregeld clincs op onze basisscholen.”

Trots op al onze sporters
Ook TC Suthwalda, de tennisvereniging dat het komende seizoen is gepromoveerd naar de eredivisie behaalde een top drie plaats. Verder waren Paulette Zorn, Hippisch en Gijs Broeksma, Handboogschieten genomineerd voor podiumplaatsen. Gemeente De Wolden is trots op alle sporters in de gemeente.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA