'

Mrt 17
IJHORST - Op zaterdag 23 maart 2019 is het weer zover. Om 9.00 geeft wethouder Dhr. Mulder het startschot voor de jaarlijkse schoonmaakdag, bij de inforuimte van Staatsbosbeheer, Vijverweg 5 in Punthorst. De schoonmaakdag wordt in Staphorst georganiseerd door Natuurbeschermingsvereniging “IJhorst-Staphorst e.o.”, samen met Staatsbosbeheer en de gemeente Staphorst.
De jeugdleden van de vereniging gaan dan het bos in om zwerfafval op te ruimen. Uiteraard zijn alle kinderen, en volwassenen, van harte welkom om daarbij te komen helpen. Volwassenen roepen we ook speciaal op om groepjes kinderen te begeleiden. Al het materiaal en veiligheidshesjes zijn aanwezig. En na afloop, rond 12.30, staan er broodjes, koffie en limonade klaar. Kom vooral meedoen! Hoe meer kinderen en volwassenen komen helpen, hoe schoner het bos wordt! Voor informatie: Mirjam Fagel, tel. 06-29139458, lid4@nbvijs.nl.Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA