'

Mrt 16
RUINERWOLD -Ook dit jaar organiseert Rabobank Meppel Staphorst Steenwijkerland de Rabobank Clubkas Campagne. Een geweldig initiatief waar KIOS vorig jaar een bijdrage van bijna 1.000 euro aan heeft overgehouden voor het realiseren van een mobiele korf voor de jongste jeugd, alsmede het plaatsen van een aantal korfbalbomen in de speeltuinen in Ruinerwold.
Ook dit jaar doet KIOS actief mee aan de Rabobank Clubkas Campagne voor een bijdrage voor de aanpassingen van de kantine, zodat deze beter kan bijdragen aan de binding binnen de vereniging en de activiteiten welke op de accommodatie plaats vinden.
Iedereen die lid is van de Rabobank MSS kan van 15 maart tot en met 1 april haar stem uitbrengen via mijnbankversterkt.nl/mss/stemmen/. Op 17 april vindt dan de uitreiking van de cheques aan de verenigingen plaats in Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA