'

Mrt 25
DE WIJK - Kleinschalige kinderopvang Het Uilenbos uit De Wijk doet mee met de landelijke actie Bakken voor Kika, kinderkanker. De maand maart staat hier landelijke bekend om. 'We zijn dus druk met de kinderen aan het bakken en verkopen om zoveel mogelijk geld op te halen voor Kika.
We verkopen hartjescake gebakken door Dunnink, en we maken zelf cupcakes en koekjes. De hartjescake en de cupcakes versieren de kinderen zelf. De bestellingen stromen binnen en het bedrag loopt ook al mooi op. Ook hebben de bso kinderen zelf bedacht om langs de duren te gaan voor statiegeld flessen om zo ook geld op te halen. Een groot succes om langs te deuren te gaan en er werd netjes gevraagd en uitgelegd waarom we dat deden'. Aldus Arina Wolting.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA