'

Mrt 25
DE WIJK - Atlas Sport is enorm trots op wat de dansgroepen hebben laten zien tijden de danswedstrijd DOS Dance Fever in Zuidwolde. Zaterdag 23 maart hebben de streetdance groepen van 8-9 jaar, 10-12 jaar en 13-17 jaar van Atlas Sport meegedaan aan de danswedstrijd in Zuidwolde. Dit was hét moment om de in de les geoefende dans aan een groot publiek te laten zien.

Kort verslag dansgroepen Atlas Sport
The Girlbosses (8-9 jaar) Deze meiden weten wat oefenen is! Hun eerste danswedstrijd en wat hebben ze hard gewerkt. De meiden konden niet wachten om nu eindelijk aan het publiek te kunnen laten zien wat ze in hun huis hebben.
The Dance Rises (10-12 jaar) Met de We're Gonna Rise Dance mix hebben de meiden laten zien dat ze een enorme groei hebben gemaakt in hun danskwaliteiten en dat ze zichzelf overtreffen.
The Fireballs (13-17 jaar) Deze meiden staan voor veel dansstijlen open, pakken danspassen snel op en met de Diversity Dance mix hebben de meiden laten zien dat ze van alle markten thuis zijn.

Trots
Alle dansgroepen van Atlas Sport hebben het ontzettend goed gedaan, hebben plezier gehad én ervan genoten. De meiden mogen trots zijn op zichzelf.

Contact
Atlas Sport biedt streetdance lessen aan voor kinderen van 5 t/m 17 jaar. Dus hou je van dansen en wil je graag nieuwe dance moves leren? Dan is streetdance iets voor jou!
Kom een gratis proefles volgen. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0522-441090 of neem contact op via info@atlassport.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA