'

Apr 12
DRENTHE - Vanmiddag hebben studenten van Terra MBO Emmen samen met wethouder Robert Kleine van gemeente Emmen de eerste paal vervangen van de MTB-route in het Noordbargerbos.
Op het Terra MBO te Emmen zijn de studenten bezig met het project regioleren. Hierbij gaan zij in groepjes aan het werk met vraagstukken uit de praktijk buiten de school. Een groepje studenten heeft hiervoor contact opgenomen met MTB-vereniging de Mudbikers. Zij beheren de MTB-route bij Parc Sandur en in het Noordbargerbos te Emmen. De studenten hebben vervolgens met de Mudbikers afgesproken onderhoud te plegen aan de route in het Noordbargerbos.
Robert Kleine is naast wethouder van gemeente Emmen ook bestuurslid van Recreatieschap Drenthe, hét routebureau van Drenthe. ‘Toen het Recreatieschap de vraag ontving om de palen te leveren aan de studenten voor het opknappen van de route, waren wij meteen enthousiast’, aldus Robert Kleine. ‘Het mes snijdt hier aan 2 kanten: wij helpen hiermee de studenten met het leren in de praktijk en de MTB-‘er wordt weer optimaal de weg gewezen in het mooie Noordbargerbos.’

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA