'

Apr 21
DE WIJK - Op dinsdag 23 april vindt de jaarlijkse plantenactie van de Koninklijke Muziekvereniging Apollo weer plaats. In De Wijk en Rogat verkopen de leden huis-aan-huis buitenplanten. Verenigingen kampen al jaren met teruglopende subsidies. Acties zoals deze zijn dan ook altijd een welkome aanvulling voor de clubkas.
Apollo laat zich al ruim 120 jaar actief zien in De Wijk tijdens feestelijke gelegenheden, zoals het Wijkerfeest en de Sinterklaasintocht. Maar ook tijdens Palmpasen en Sint Maarten zorgt Apollo voor de muzikale begeleiding van de optochten. De kreet ‘Wat is de Wiek zonder muziek’ is dan ook zeker van toepassing. Met het geld dat Apollo verdiend tijdens acties kunnen ze onder andere onderhoud plegen aan de muziekinstrumenten. Uw steun is dan ook erg belangrijk. Zoals ieder jaar worden de planten geleverd door Bloemboetiek Jarina uit De Wijk. Er worden verschillende soorten buitenplanten aangeboden. De verkoop start vanaf 18.00 uur.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA