'

Apr 21
RUINEN - Lente is de tijd van bloeiende bloemen en zoemende insecten en dat wordt tijdens de meivakantie uitbundig gevierd bij bezoekerscentrum Dwingelderveld in Ruinen. Deze periode staat in het teken van bijzondere voorjaarsactiviteiten, zoals reeënexcursies, vroege vogelwandelingen, vleermuisexcursies en gezinshuifkartochten. En speciaal voor kinderen zijn er viltactiviteiten tijdens de schapendag en is er een echt lentefestijn.

Op 30 april is het schapendag en gaan kinderen vilten met gekleurd schapenwol. Kinderen tussen 4 en 6 jaar maken een polsbandje van wol en oudere kinderen kunnen kiezen uit een schilderijtje of een vlinder. Tijdens het lentefestijn op 2 mei maken kinderen een vrolijke insectenpot en bloembommen om mee naar huis te nemen. Ook is er een mini-excursie door de tuin van het bezoekerscentrum. Hier krioelt het van de insecten en vrolijk kleurende bloemen.

Vooraf aanmelden voor een aantal activiteiten is nodig en kan op www.nm.nl/bcdwingelderveld. Hier staat ook het actuele programma van de meivakantie bij bezoekerscentrum Dwingelderveld.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA