'

Apr 17
ZUIDWOLDE - De oude Hove is een zeer unieke kleinschalige dagbesteding voor mensen met een beperking vanaf 16 jaar. Wij zeggen graag mensen met mogelijkheden met hun eigen wensen en talenten. Onze locatie is gevestigd in een woonboerderij in de natuurlijke omgeving aan de rand van Zuidwolde (Drenthe).
Door verschillende mooie en bijzondere samenwerkingen op ons terrein, is er een zeer unieke dagbesteding ontstaan. Waar tal van mogelijkheden zijn voor het verder ontwikkelen van mensen met een beperking. Toppers die overdag graag fijn bezig zijn, andere mensen ontmoeten, eigen mogelijkheden en talenten verder onderzoeken en ontwikkelen. Zo zelfstandig mogelijk werken en leren op een plek waar jij jezelf kan zijn te midden van de maatschappij.

Dagbesteding is mogelijk van maandag t/m vrijdag, er wordt gewerkt vanuit de kracht en mogelijkheden van de deelnemers. Er zijn nog zorgplekken vrij!
Meer over dagbesteding De oude Hove vind je op onze site: www.zigbw.nl en www.deoudehove.nl

Zorgonderneming ZIGBW
Burgemeester Tonckensstraat 49
7921 KB Zuidwolde (Dr)
Tel: 0611953946
Email: info@zigbw.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA