'

Jun 13
18 juni: open praktijkdag in ‘t Wheemhuus

ZUIDWOLDE - Op dinsdag 18 juni houden therapeuten Astrid Kolfschoten en Christien Beekelaar een open dag in Gezondheidscentrum ’t Wheemhuus in Zuidwolde. Belangstellenden kunnen vrijblijvend informatie krijgen en zelf ervaren wat triggerpoint- en diverse massagebehandelingen kunnen opleveren. De informatieochtend is gratis te bezoeken tussen 09.00 en 12.00 uur.

Massagetherapeut Astrid Kolfschoten en triggerpointtherapeut Christien Beekelaar hebben ieder hun specialisaties maar ook grote overeenkomsten. Astrid: ‘’We zijn allebei gericht op verbeteringen in het bewegen, in houding, maar ook op het verminderen van fysieke of mentale spanning en overbelasting. We kijken naar de mens als geheel.’’ ‘’Dat betekent dat er vaak een ander probleem uitkomt dan de pijnklacht waarvoor mensen bij ons komen’’, vult Christien aan. ‘’Vaak lopen mensen al heel lang rond met de klachten. We nemen de tijd, dat wordt erg gewaardeerd. Door deze aandacht kunnen we de achterliggende oorzaken vinden, die behandelen en adviseren hoe bepaalde patronen te doorbreken zijn, bijvoorbeeld met oefeningen of veranderingen in de voeding.’’

Specialisaties
Astrid Kolfschoten is gespecialiseerd in massages bij lichamelijke en mentale spanningen, voetreflexmassage, massages bij kanker en babymassage. Christien Beekelaar masseert bij uiteenlopende klachten via triggerpoints, gevoelige knopen in de spieren, en hanteert een specifieke massagetechniek voor problemen met ruggenwervels en gewrichten. ‘’We helpen cliënten soms gecombineerd of adviseren elkaar bij specifieke problemen. Het kan ook gebeuren dat we mensen verwijzen naar de huisarts of specialist. Samenwerking vinden we belangrijk.’’

Vrijblijvend binnenlopen
Aanmelden voor de open praktijkdag is niet nodig. Geïnteresseerden kunnen de hele ochtend binnenlopen, informatie en een kopje koffie/thee met wat lekkers krijgen en een demonstratie meemaken. Voor wie 18 juni niet kan komen, maar wel meer wil weten: een vrijblijvende afspraak is altijd mogelijk. Voor meer info: www.ondergoedehanden.nl en www.praktijk-mesc.nl.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA