'

Jul 22
DRENTHE - voorijna de helft van de Nederlanders B(41%) neemt Hollandse etenswaren mee wanneer zij met de auto op vakantie gaan naar het buitenland. Verder treffen ze goede voorbereidingen voor de vakantie. Dat blijkt uit onderzoek van MSI-ACI in opdracht van autoverzekeraar Allsecur. Oer-Hollandse producten zoals kaas, hagelslag en drop mogen tijdens de autovakantie niet ontbreken.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl
Daarnaast neemt 12% zelfs een bijbel mee wanneer zij de grens overgaan. Nederlanders hechten niet alleen veel waarde aan hun eigen producten, ze vinden het ook belangrijk om goed voorbereid met de auto op vakantie te gaan. Maar liefst 71% zegt dan ook niet bang te zijn om iets belangrijks te vergeten wanneer zij met de auto op reis gaan. In de kofferbak van de Nederlandse vakantieganger mogen kaas (49%) en hagelslag (47%) beslist niet ontbreken. De volgende producten zijn erg populair onder Nederlandse autovakantiegangers: brood (56%), kaas (49%), drop (48%). hagelslag (47%), wc-papier (56%), handdoeken (76%) en uiterlijke verzorging (75%).


Naast bovengenoemde producten nemen Nederlanders ook pindakaas (37%) en stroopwafels (19%) mee tijdens de autovakantie. Een op de drie Nederlanders neemt zelfs zijn laptop (24%) dan wel de PDA (11%) mee op vakantie.

Niet alleen het inslaan van oer-Hollandse producten is belangrijk voor de Nederlandse autoreiziger, ook gaat de Nederlander goed voorbereid op vakantie. Zo gaat ruim de helft (58%) voorafgaand aan een buitenlandse reis naar de garage om de auto te laten keuren. Bijna de helftelft van de Nederlanders gaataat de dag voor vertrek extra vroeg naar bed (46%).%). Maar liefst 71% zegt nietiet bang te zijn om zaken zoals medicijnen, paspoorten, reisdocumenten, de routebeschrijving en de landkaart te vergeten.

Ook de juiste verzekeringspapieren enworden meegenomen. Slechts 10% is bang om dit te vergeten. Bij ruim de helft (74%) liggen de verzekeringspapieren al standaard in de auto. Bijna alle Nederlanders (88%) geven aan goed verzekerd op vakantie te gaan.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

1 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. TheFox says:

    Hee, waar is de roze caravan?

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA