Feb 23
DE WIJK - Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren barman/vrouw van minimaal 25 jaar voor een gezellig café in De Wijk.

Ga door met lezen van "Barman/vrouw gezocht!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 23
DE WIJK - Op zondag 19 maart 2017 organiseert de motorclub De Antrappers uit De Wijk al weer haar 32e editie van de Off the Road rit voor wegmotoren. Het evenement zal voor de twaalfde keer starten bij Gebben Motoren te Rogat. De club hoopt er weer een speciale editie van te maken.


Archief: BS/Weblog-dewolden.nl)

Ga door met lezen van "Antrappers OTR"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 23
HOOGEVEEN - Theater De Tamboer heeft drie acts bijgeboekt voor het Singer-songwriter Festival op zaterdag 4 maart: Emil Landman, Vonder & Bloom en Ruud Fieten. De line up is hiermee compleet, eerder was al bekendgemaakt dat Bertolf op het intieme festival speelt. De Tamboer belooft hiermee weer een intieme, heerlijke luisteravond vol getalenteerde singer-songwriters van Nederlandse bodem.

Ga door met lezen van "Line up Singer-songwriter Festival is rond"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 23
RUINERWOLD - Op zaterdag 1 april 2017 vindt er weer een Antiek en Curiosaveiling plaats op de deel van Museumboerderij de Karstenhoeve. Een uniek evenement! Vanaf een platte wagen worden diverse goederen geveild w.o. zilverwerk, klokken, bijbels, schilderijen, aardewerk etc. Een uitgelezen moment om voor een relatief leuk bedrag iets moois op de kop te tikken.

Taxatiemiddag (1)A
foto: Petra Nieuwenhuis

Ga door met lezen van "Antiek en Curiosaveiling bij de Karstenhoeve"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 23
PESSE - Volkszanger Frans Bauer sluit het tiende GigaGfestival af. Daarnaast zijn er optredens van De Wethouders, Rene Karts, One Two Trio en Mooi Wark. Het grote muziekevenement wordt op donderdag 18 mei gehouden in een grote feesttent aan de Pesserveldweg in Pesse.

Ga door met lezen van "Frans Bauer sluit 10e GigaGfestival af"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 23

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 22
DE WIJK - De tiende kunstroute Grensloos Kunst Verkennen is weer op donderdag t/m zondag in de laatste drie weken van september 2017. Zet 7 sept t/m 24 september vast in uw agenda en mis het niet! In dit jubileumjaar zal extra aandacht zijn voor kunst in het prachtige landschap van de Reest. De voorbereidingen door de enthousiaste kunstcommissie zijn alweer volop gestart.

Ga door met lezen van "Grensloos Kunst Verkennen zoekt Penningmeester"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 22
DRENTHE - Dinsdag 21 februari 2017, heeft het Drents Museum in Assen zijn miljoenste bezoeker verwelkomd sinds de heropening op 17 november 2011. Destijds was het koningin Beatrix die de opening verrichtte en als eerste het vernieuwde museum met de bekroonde architectuur van Erick van Egeraat binnenkwam. Vanmiddag was het Dave van Mourik uit Almere die als miljoenste bezoeker over de drempel stapte.

Ga door met lezen van "Miljoenste bezoeker Drents Museum"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 22
RUINERWOLD - Henri Spijkerman is de opvolger van Gert Jan Hoekstra bij VV Ruinerwold. Spijkerman is met de tweedeklasser overeengekomen om het lopende seizoen en volgend seizoen als hoofdtrainer aan de slag te gaan.

Ga door met lezen van "Henri Spijkerman nieuwe trainer VV Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 22
RUINERWOLD - De veranderingen in het verkeer gaan snel. Het is daarom goed om de kennis op dit gebied te testen. VVN De Wolden en VVN Hoogeveen bieden daarom op 7 maart in Pesse en op 21 maart in Ruinerwold de gelegenheid om deel te nemen aan een rijvaardigheidsdag.

Ga door met lezen van "60 plussers kunnen verkeerskennis opfrissen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 22
REGIO - Tien dorpshuizen zijn geselecteerd voor volgende ronde ‘Dorpshuis van het jaar’. Een jury bestaande uit afgevaardigden van RTV Drenthe, de Rabobank, een oud-bestuurslid van de Stichting Dorpshuizen Drenthe en dorpshuis het Markehuis in Grolloo (winnaar verkiezing in 2015) selecteerde tien dorpshuizen. Deze dorpshuizen krijgen de komende maanden bezoek van de jury en de programma’s ‘Hemmeltied’ en ‘Strunen’ van RTV Drenthe.

Ga door met lezen van "Dorpshuizen geselecteerd voor 'Dorpshuis van het Jaar'"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 22
RUINEN/RUINERWOLD - Op 18 Maart 2017 wordt de ‘Kroeg tot Kroeg loop’ weer georganiseerd! De loop begint om 16.00 uur en er wordt gelopen van de Herberg van Rune naar Café De Kastelein in Ruinerwold, een parcours van één rechte lijn, met een afstand van 9km. Het unieke karakter van deze loop is dat het een goed doel steunt, een groot deel van de startgelden is daarvoor bestemd. Het goede doel is dit jaar: Stichting Down.

Kroegloop
Foto: Jans Schulting

Ga door met lezen van "Kroegloop voor Stichting Down"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 22
em>Een marktplaats waar je shopt zonder portemonnee!

ECHTEN - Op 21 maart ben je van harte welkom bij de bijeenkomst van de Maatschappelijke Marktplaats. Hier kom je in contact met andere enthousiaste inwoners, ondernemers, organisaties en verenigingen. En waar al die energie samenkomt, kunnen mooie uitwisselingen en samenwerkingen ontstaan!

Ga door met lezen van "Wijdewolden bijeenkomst"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 22
ZUIDWOLDE - Leden van Mountainbike Vereniging Zuidwolde e.o. zijn begonnen met de voorbereidingen voor de Jo Mullertocht, die op zondag 19 maart wordt gehouden. Een enthousiaste groep mountainbikers heeft een gedeelte van de route gereden. Op deze manier werd bekeken of er nog wijzigingen in de route noodzakelijk zijn.

Ga door met lezen van "Jo Mullertocht op 19 maart"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 22
DRENTHE - Steeds meer mensen voegen hun lening, roodstand, creditcardschuld en of webwinkel krediet samen in een nieuwe lening. Oversluiten is hiermee een steeds populairdere vorm van besparen. In Drenthe werd afgelopen jaar het minst geleend voor oversluiten van leningen. Dit blijkt uit onderzoek van Geldshop, onafhankelijk adviseur en bemiddelaar in consumptief krediet.

Ga door met lezen van "Drentenaren lenen het minst voor oversluiten van leningen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 22
MEPPEL - Zondagmiddag is een automobilist tegen de gevel van schouwburg Ogterop in Meppel gereden. Volgens ooggetuigen probeerde de automobilist op hoge snelheid en andere auto in te halen. De bestuurder is de macht over het stuur verloren en is tegen een beeld aangeknald, welke voor de ingang van het theater stond.


Foto's/Video Arjan Tien - 112Fotografiemedia.nl

Ga door met lezen van "Auto tegen gevel schouwburg Ogterop in Meppel"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 21
REGIO - Op 15 maart mogen 12,9 miljoen inwoners van Nederland naar de stembus. Ook mogen ruim 70 duizend Nederlanders die in het buitenland wonen aan de verkiezingen meedoen. Dat meldt het CBS. Voor de Tweede Kamerverkiezingen is vrijwel iedereen van 18 jaar of ouder met de Nederlandse nationaliteit kiesgerechtigd. In 2017 zijn dat er ruim 300 duizend meer dan in 2012. Ongeveer 850 duizend jongeren mogen nu voor het eerst stemmen voor de Tweede Kamer. Zij waren bij de vorige verkiezingen, op 12 september 2012, nog geen 18 jaar.


Ga door met lezen van "Bijna 13 miljoen kiesgerechtigden op 15 maart"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 21
ZUIDWOLDE - VCZ Zuidwolde houdt dinsdagavond 4, 11, 18 en 25 april vanaf 19.00 uur het straten-en bedrijvenvolleybaltoernooi in de Mr. Wessels Boerhal in Zuidwolde. Een mooie gelegenheid om je buren (volwassenen en jeugd vanaf 14 jaar) bij elkaar te brengen en samen de sportieve strijd aan te gaan met andere straten en bedrijven in Zuidwolde en omliggende dorpen.

Ga door met lezen van "Inschrijving toernooi VCZ is weer open"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 21
DRENTHE - Voor het seniorenproject Gekleurd Grijs is K&C op zoek naar ambassadeurs die zich van maart tot en met juni 2017 in willen zetten voor “Gekleurd Grijs in Actie!” De ambassadeurs enthousiasmeren ouderen in Drenthe om deel te nemen aan creatieve activiteiten in musea, theaters, kunstencentra, op podia en bij kunstenaars. De ambassadeurs krijgen naast een kleine vergoeding de kans om achter de schermen te kijken bij culturele organisaties en deel te nemen aan bijzondere activiteiten. Zie www.gekleurdgrijs.nl

Ga door met lezen van "Ambassadeurs gezocht voor Gekleurd Grijs "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 21
REGIO - Eind 2015 waren er 855 duizend migranten in Nederland die afkomstig waren uit de (kandidaat-)lidstaten van de Europese Unie. Dat waren er 40 duizend meer dan eind 2013. Dit meldt CBS in de Migrantenmonitor.

Ga door met lezen van "Meer personen uit Oost-Europa aan het werk in Nederland"

Geplaatst door B S

Tweet This!

(Pagina 2 van 954, totaal 19063 artikelen)