'

Sep 19

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 19
HOOGEVEEN - Donderdag 13 september kwamen ruim 20 deelnemers vanuit stichtingen, verenigingen en maatschappelijke organisaties bij elkaar om een workshop te volgen. We waren te gast bij de Rabobank die de locatie en de catering heeft verzorgd.

Ga door met lezen van "Nieuwe inzichten door workshop Hoogeveense Uitdaging"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 19
ZUIDWOLDE - Op zaterdag 22 september organiseert Natuurvereniging Zuidwolde een excursie op het ecoduct Suthwalda en omgeving. Onder leiding van Edwin de Weerd en andere deskundigen kunnen deelnemers het gebied bezoeken en horen wat er op en rond het ecoduct allemaal gebeurt. De wandeling begint om 13.30 uur aan de oostelijke voet van het ecoduct in de bocht van de Steenbergerweg in Zuidwolde. Iedereen is welkom en opgave is niet nodig.Ga door met lezen van "Wandeltocht bij ecoduct Suthwalda"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 18
HOOGEVEEN - Maandag 17 september is de landelijke Week Tegen Pesten van start gegaan. Tijdens deze week staat het voorkomen en aanpakken van pesten op school centraal en het bevorderen van de sociale veiligheid in het onderwijs.

Ga door met lezen van "Leerlingen RSG Wolfsbos naar voorstelling over Online Pesten"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 18
ZUIDWOLDE - Vanaf 3 oktober ( 9.30 – 12 uur) zijn er op woensdagochtend thema bijeenkomsten in mijn atelier. Je kunt deze ochtenden in het licht van Kunstzinnig Dynamisch Coachen zien. Tijdens deze blokken van 6 keer worden er diverse technieken gebruikt. Je wordt gestimuleerd om zoveel mogelijk vanuit je oorspronkelijkheid te werken. Daarbij maken we gebruik van kleur, klei en klank. Laat je creatieve energie stromen en borrelen en doe mee! Als je vragen hebt dan kun je mij mailen of bellen tussen 19 – 19.30 uur.

Ga door met lezen van "Kunst en Verdieping thema bijeenkomsten"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 18
RUINERWOLD - Ruinerwold agendeert heeft gisteravond wederom vergadert over de dorpsagenda, te vinden op Ruinerwold.info. Het initiatief hiertoe dateert van 14 maart dit jaar tijdens een avond over effectief samenwerken. De gezamenlijke behoefte om een centrale agenda op te zetten in Ruinerwold bleek toen groot.

Ga door met lezen van "Ruinerwold agendeert vergadert over agenda"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 18
REGIO - Heeft u altijd al eens rond willen kijken op een slooplocatie? Bent u benieuwd wat er gebeurt met alle materialen die vrijkomen tijdens de sloop? En wist u dat de sloop- en asbestverwijderingsbranche volop interessante carrièremogelijkheden biedt? Kom op 22 september 2018 – Demolition Day – naar het voormalige Menso Alting College (MAC). U kunt dan met eigen ogen zien dat slopen en asbest verwijderen een prachtig vak is!

Ga door met lezen van "Slooplocatie bekijken? "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 18
op Tuin- en Smaakmarkt Dwingelderveld

RUINEN - Op zondag 30 september is de jaarlijkse tuin- en smaakmarkt bij bezoekerscentrum Dwingelderveld. Deze kleinschalige markt bestaat uit kramen met tuinplanten, kunst, tuindecoraties, ijs, jam, honing en andere lekkernijen. Tussen 11.00 en 16.00 uur zijn er leuke activiteiten en bezienswaardigheden aan de Benderse 22 in Ruinen. Toegang tot de markt en parkeren is gratis.

Ga door met lezen van "Tuinplanten en streekproducten"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 17
RUINERWOLD - Het Panna! Sterrenteam is de leukste en grootste talentenjacht van Nederland die op 50 locaties verspreidt over heel Nederland plaats zullen vinden. Ook bij V.V. Ruinerwold op 26 oktober komt zo een Panna_Sterrenteamdag. Het is bedoeld voor voetbalgekke jongens én meisjes van 7 t/m 13 jaar.

Ga door met lezen van "De Panna Sterrenteam Dagen 2018"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 17
RUINERWOLD - Tuinkring Ruinerwold heeft de keuring van de tuinen er weer op zitten. De prijzen zijn als volgt:

Ga door met lezen van "Uitslag Tuinkeuring 2018"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 17
op bezoek bij Interieurwereld Van de Belt in Rogat

REGIO - Vrijdagmiddag 14 september fietste het merendeel van de 32 dames naar Rogat. Hier werden wij hartelijk ontvangen door Jeanette Compagne met koffie, thee en gebak. Zij gaf een korte inleiding over het ontstaan van het bedrijf en daarna een rondleiding door het prachtige grote pand. Hierin zijn de volgende zaken te vinden: Van de Belt Design, Morgana Slaapkamers, VT Wonen, Henders & Hazel, XOOON, Pronto Wonen en Woonsfeer Woningtextiel.

Ga door met lezen van "Vrouwen van Nu Ruinerwold op pad"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 17
IJHORST - Zaterdag 22 september 2018 organiseert Natuurbeschermingsvereniging “IJhorst-Staphorst e.o.” weer een heidezuivering in boswachterij Staphorst. De leden van de Jeugdwerkgroep “Weer of geen weer” zullen ook weer actief meedoen. Ouders en kinderen worden uitgenodigd om te helpen de heide vrij te houden van opschietende struiken en bomen.


Ga door met lezen van "Heidezuivering"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 17
RUINERWOLD - Op zaterdag 6 oktober presenteren Café Centraal & Sempre Sereno een Oktoberfest met medewerking van de band ‘kleintje’ SmildegerRoet. Bekende nummers, zoals Rosamunde, Country Roads en Sierre Madre worden gespeeld door de fanfare en de malletband van Sempre Sereno en zullen worden afgewisseld met vrolijke Oktoberfest muziek van ‘kleintje’ SmildegerRoet. Het Oktoberfest start om 20.30 bij Café Centraal en de band feest door tot 2.00 ’s nachts. Kaartjes kunnen ter plekke worden gekocht voor €7.50. Het publiek mag natuurlijk in stijl gekleed komen! Auf Wiedersehen!

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 17
DE WIJK - Atlas Sport is een moderne en zeer volledig ingerichte sportschool met een groot aanbod aan diverse groepslessen. Je kunt je bij Atlas Sport ook laten adviseren en begeleiden door een fysiotherapeut. Nieuw bij Atlas Sport is de mogelijkheid om een oefentherapeut Cesar te consulteren. Ook een behandeltraject is mogelijk.

Ga door met lezen van "Atlas Sport werkt samen met oefentherapeut Cesar"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 17
DE WOLDEN - De ombudsman van De Wolden, Maas van Egdom, houdt elke maand spreekuur. U kunt daar met uw klachten of vragen over uw behandeling door de gemeentelijke organisatie terecht. Het eerstvolgende spreekuur is op maandag 24 september 2018. U kunt voor dat spreekuur een afspraak maken met Anita van Ulsen, telefoonnummer 14 0528. Of mailen naar ombudsman@dewolden.nl. Bij spoedgevallen is in overleg een afwijkende afspraak mogelijk.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 16
RUINERWOLD - Vrijdag 12 oktober in de kantine van VVR, de leuke maar zeer moeilijke voetbal quiz voor koppels. Geef je op bij Mark Brinkman, 0610733743 of mark00_9@hotmail.com

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 16
DE WOLDEN - Het kan glad worden! En nee, dat komt niet door ijzel, maar door modder. Deze maand begint de oogsttijd en zullen de landbouwvoertuigen weer veel rijden op de wegen – vaak met vieze banden. Bij regenachtig weer kan er dus modder ontstaan op de wegen, waardoor er kans op slippen of glijden. Let dus goed op de weg en pas uw snelheid aan.

Ga door met lezen van "Let op: kans op gladde wegen! "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 16
DE WIJK - Op zaterdag 22 september en zondag 23 september 2018 wordt in De Wijk de 5e editie van het Smaakmakersfestival georganiseerd. Een weiland aan de Julianaweg wordt omgetoverd tot één groot en gezellig festivalterrein met mobiele keukens, foodtrucks, maar er is meer!

welkomstbord-festival1

Ga door met lezen van "Vijfde editie Smaakmakersfestival"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 16
ZUIDWOLDE - Vanaf 1 oktober werkt de gemeente aan de herinrichting van een deel van de begraafplaats in Zuidwolde. Op de plattegrond kunt u zien om welk gedeelte van de begraafplaats het gaat (vak K). De graven in dit vak worden geruimd. Daarna wordt het vak opnieuw ingericht om te kunnen begraven.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Werkzaamheden op begraafplaats Zuidwolde "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 15
KOEKANGE - Op dinsdag 18 september 2018 is het echtpaar Steenbergen-Veld 60 jaar getrouwd. Burgemeester Roger de Groot feliciteert het echtpaar namens het gemeentebestuur op dinsdag 18 september. Het echtpaar woont aan de Prinses Margrietlaan in Koekange.

Geplaatst door B S

Tweet This!

(Pagina 1 van 1124, totaal 22474 artikelen)