TokoNip, voorheen Blokker Staphorst
'

Mrt 18
VEENINGEN - De namen van de bands die op zaterdag 31 maart 2018 gaan optreden in Veeningen zijn bekend. Tijdens de ‘Tribute to the Monsters of Rock’ zijn er optredens van Metallica (The Unforgiven) Foo Fighters (The Foo Tribute) en Jurassic Park.Ga door met lezen van "Monsters of Rock Veeningen komt er aan"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 18
ECHTEN - Afgelopen dinsdag 13 maart, was de gezamenlijke jaarvergadering van Dorpsbelangen Echten, de Feestcommissie en d'Olde Karke. Er was een mooie opkomst! En er was ook weer veel te vertellen. Tijdens de vergadering is ook de uitreiking van de Kei van Echten geweest.

Ga door met lezen van "Jaarvergadering dorpsbelangen Echten"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 18
DE WIJK - Na een succesvol jubileumstuk naar aanleiding van haar 150 jarige jubileum in 2017, gaat Rederijkerskamer de Bloem op vrijdag 23 maart en zaterdag 24 maart de planken op met het stuk ‘Wie speelt met wie?’ een blijspel in vier bedrijven, geschreven door Jan Tol.Ga door met lezen van "De Bloem speelt blijspel: ‘Wie speelt met wie?’"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 18
RUINERWOLD - Korfbalvereniging KIOS heeft voor het nieuwe seizoen naast de reeds eerde bekend gemaakte trainer/coaches Christian en Haralt Lucas ook in de coaching van KIOS 2 vroegtijdig te voorzien. Binnen de eigen vereniging is oud selectie speler Klaas Jan Slomp bereid gevonden dit voor het seizoen 2018/2019 in te vullen.

Ga door met lezen van "Selectie en trainersstaf KIOS uitgebreid"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 18
RUINEN - De Dwingelderveld-lezing van donderdag 22 maart, die wordt gegeven in bezoekerscentrum Dwingelderveld, wordt gedomineerd door weidevogels op het Nederlandse platteland. Hoe gaat het bijvoorbeeld met de grutto? In Nederland niet zo goed, maar in de ons omringende landen? Gastspreker drs. Jos Hooijmeijer, weidevogelonderzoeker aan de Rijksuniversiteit Groningen, is betrokken bij onderzoek naar grutto, kemphaan en goudplevier, en weet daar boeiend over te vertellen.


Ga door met lezen van "Dwingelderveld-lezing 22 maart over weidevogels"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 18
DE WOLDEN - Mensen die hulp nodig hebben bij de belastingaangifte of toeslagen aanvragen, kunnen op de donderdagen 8 en 22 maart en 5 en 19 april terecht in de Bibliotheek Zuidwolde. Samen met Welzijn De Wolden biedt de bibliotheek gratis belastingspreekuren om mensen te ondersteunen. Voor mensen die zelf aangifte willen doen, biedt de Bibliotheek gratis computer- en internetgebruik. Hulp bij aangifte en computerfaciliteiten zijn voor iedereen beschikbaar, ook voor niet Bibliotheekleden.

Ga door met lezen van "Bibliotheek De Wolden helpt bij belastingaangifte"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 17
MEPPEL - Kindercircus Okidoki heeft een donatie van 1000 euro ontvangen van Stichting Grote Broer. Het geld gaat gebruikt worden voor de jaarlijkse uitvoeringen van alle circus- en luchtwerkclubs die in april plaatsvinden. De uitvoeringen zijn gratis toegankelijk.

Ga door met lezen van "Okidoki ontvangt donatie van 1000 euro "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 17
RUINEN - De appartementen die gepland staan op de voormalige SNS-locatie in Ruinen, worden vanaf komende zomer gebouwd. Acht van de negen appartementen zijn verkocht of onder optie en ook voor de twee commerciële ruimten is belangstelling.Ga door met lezen van "Bouw appartementen Ruinen gaat van start"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 17
de tragiek van een verscheurd land' op 25 maart in Drents Museum

DRENTHE - Dr. Willem Vogelsang is in de afgelopen veertig jaar vele malen in Afghanistan geweest. Op zondag 25 maart om 13.00 uur is hij te gast in het Drents Museum. Tijdens zijn lezing gaat hij in op de vraag hoe het mogelijk is dat vriend en vijand Afghanistan zijn gaan zien als een arena waar iedereen zijn ideeën op een gewelddadige manier aan anderen kan opleggen. De lezing Afghanistan: de tragiek van een verscheurd land is gratis toegankelijk voor bezoekers met een entreebewijs van het Drents Museum.

Ga door met lezen van "Lezing 'Afghanistan"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 17

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 17

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 17
DE WOLDEN - Woensdag 21 maart organiseert gemeente De Wolden vanaf 21.30 uur een Politiek Café in de raadzaal van het gemeentehuis. De (tussentijdse) uitslagen worden dan gepresenteerd door Jeanette Brouwer, in samenwerking met burgemeester Roger de Groot. Tijdens de avond vertellen verschillende gasten over de campagnes, de verkiezingsdag, het stemmen tellen, etc. Verder is er live muziek van gitarist Marius Klein.

Ga door met lezen van "Politiek Café in De Wolden: de uitslagen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 17
DE WIJK - De OTR-rit van de MC De Antrappers die gepland stond voor zondag 18 maart is definitief afgelast. Helaas hebben wij dit besluit moeten nemen, met name in kader van de veiligheid voor de deelnemers. De bouwlanden gaven de doorslag. Deze waren na een nacht vorst al keihard en met name de trekkersporen zijn dan levensgevaarlijk.


archieffoto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Off the Road afgelast"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 16
ZUIDWOLDE - Natasja Sieders (39) is geboren en getogen Zuidwoldiger en heeft inmiddels ruim 18 jaar ervaring in de evenementenbranche. Sinds begin 2018 is zij in Zuidwolde als zzp-er gestart met haar eigen evenementenbureau Mrs. Events Evenementenorganisatie.

Ga door met lezen van "Natasja Sieders start evenementenbureau "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 16
DE WIJK - Voorzitter Bert Flik had donderdag 15 maart een kleine verrassing voor de leden van Kunst naar Kracht. Tijdens de opening van jaarvergadering memoreerde hij aan het feit dat het zangkoor uit De Wijk vijftig jaar geleden is opgericht. Alle leden ontvingen daarom een mooie pen met inscriptie.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Kunst naar Kracht bestaat 50 jaar"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 16
IJHORST/DE WIJK - In de kerk van IJhorst-De Wijk wordt het Paasfeest dit jaar weer uitgebreid gevierd: Op Witte donderdag, 29 maart om 19.30 uur: Viering van het Heilig Avondmaal. Voorganger ds. B. Metselaar uit Beilen. Organist Fennie van der Weide en medewerking van Alma Grooters, piano en Petra v.d.Dolder, fluit.

Ga door met lezen van "Pasen aan de Reest"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 16
Met vergroten naamsbekendheid

DE WOLDEN - Het Oranje Fonds helpt DeWoldenvervoert bij het krijgen van meer naamsbekendheid. DeWoldenvervoert verzorgt vervoer voor mensen die minder mobiel zijn en waarvoor familie, buren en vrienden niet (altijd) voor het gewenste vervoer kunnen zorgen. ‘Helaas bereiken wij nog te weinig inwoners van Hoogeveen die dit vervoer nodig hebben’, aldus Thom de Bont van DeWoldenvervoert.

Ga door met lezen van "Oranje Fonds helpt DeWoldenvervoert "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 16
KOEKANGE - Vandaag is het Nationale Pannenkoekendag. En de Rozebottel doet hier aan mee. Het idee was om opa's en oma's van de leerlingen uit te nodigen en de bewoners van 't Hof van Koekange. Die laatste omdat we elke maand naar 't Hof gaan met een groep van onze school voor gezamenlijke activiteiten (Jong en Wijs)

Ga door met lezen van "Rozebottel doet mee aan Nationale Pannenkoekendag"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 16

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 16
VEENINGEN - De vrijwilligers van VVN de Wolden kwamen gisteren bijeen in het dorpshuis van Veeningen voor de voorjaarsvergadering. Voorzitter Henk Boelen kon een groot aantal vrijwilligers welkom heten en een speciaal welkom was er voor de heer Robin Inpijn van het districtskantoor.

Ga door met lezen van "Voorjaarsvergadering VVN De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!

(Pagina 1 van 1076, totaal 21502 artikelen)