'

Nov 22
IJHORST - De jaarlijkse kerstwandeling wordt dit jaar gehouden op zondagmiddag 9 december. Vertrek tussen 13.30 uur en 14.00 uur vanaf De Reesthof, naast de kerk in IJhorst. De kosten zijn voor volwassenen 2 euro, kinderen tot 12 jaar zijn gratis. Er is een route van 5 km, die uitgebreid kan worden tot 7 km, gepland door het IJhorsterbos.

Ga door met lezen van "Advents Kerstwandeling"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 22
RUINERWOLD - Bewegen is belangrijk voor iedereen! Naar mate men ouder wordt is het op peil houden van fitheid en gezondheid steeds belangrijker. Daarom krijgt iedere 68+er uit Ruinerwold e.o. deze week een uitnodiging voor een Fitheidstest op dinsdag 11 december in M.F.C. Buddingehof.


Ga door met lezen van "Fit en gezond in Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 21

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 21
REGIO - Voor de zesde keer wordt een Wereldlichtjesdag- bijeenkomst in de Reestkerk in Oud-Avereest georganiseerd. World Wide Candle Lighting is ontstaan in Amerika en de laatste jaren worden op veel locaties in Nederland ook bijeenkomsten gehouden waarin kinderen die overleden zijn worden herdacht. Wereldwijd wordt dit elk jaar op de tweede zondag in december georganiseerd. Dit jaar, op zondag 9 december, staan we wereldwijd met elkaar stil bij alle kinderen die, op welke leeftijd en om welke reden dan ook, zijn overleden.

Ga door met lezen van "Wereldlichtjesdag bijeenkomst "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 21
DRENTHE - Op 22 november draagt de provincie Drenthe de provinciale fotocollectie van 1953-1997, bestaande uit zo’n 265.000 negatieven, over aan het Drents Archief. We omlijsten dit met een inspirerend middagprogramma, waarin gastsprekers en experts stilstaan bij de waarde van historische foto's. U bent van harte welkom! Adres: Brink 4, Assen.

Ga door met lezen van "De maatschappelijke waarde van historische foto’s"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 21
RUINERWOLD - Opening: De voorzitter Lammy Stevens heet ons hartelijk welkom op deze avond, een extra woord van welkom voor Karla Leeftink-Huizinga uit Assen Natuurfotografie die een presentatie “Beleef de Natuur” zal geven.

Ga door met lezen van "Bijeenkomst Vrouwen van Nu Ruinerwold 19 november 2018"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 21
DE WIJK - In een goed gevulde schouwburg Ogterop in Meppel bracht het harmonie orkest van koninklijke muziekvereniging Apollo afgelopen zondagmiddag 18 november een feestelijk concert ten gehore na aanleiding van haar 120-jarig bestaan. Het licht klassieke concert werd voor de laatste keer gedirigeerd door Lute Hoekstra. Na 12,5 jaar met heel veel plezier voor het orkest te hebben gestaan wordt het toch een keer tijd om afscheid te nemen van elkaar en hoe kan dit mooier dan op deze manier.

Ga door met lezen van "Jubileumconcert van Koninklijke muziekvereniging Apollo"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 20
ALTEVEER - Op 21 november 2018 organiseert gemeente De Wolden vanuit het Drents Energieloket een Bespaarmarkt over het toepassen van isolatiemaatregelen en duurzame verwarming in uw woning. De Bespaarmarkt vindt plaats in Dorpshuis de Alke in Alteveer en start om 19.30 uur.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 20
KOEKANGE - Zaterdag 17 november heeft wethouder Jan van ’t Zand het nieuwe kunstgrasvoetbalveld bij Vitesse ’63 in Koekange geopend.


Ga door met lezen van "Officiële opening kunstgrasveld Koekange"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 20
DE WOLDEN - Gemeente De Wolden, woningcorporatie Actium en huurdersplatform MEVM hebben de gezamenlijke prestatieafspraken voor de komende vijf jaar (periode 2019-2023) ondertekend.

Ga door met lezen van "Vernieuwde prestatieafspraken huurwoningen De Wolden "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 20
DE WIJK - Sporthal De Slenken in De Wijk was zondag 18 november het decor voor korfballers van RoReKo om zich voor te bereiden voor de zaalcompetitie 2018 – 2019. Alle teams, van F – pupillen tot en met de selectie werden op de proef gesteld door wedstrijden tegen gerenommeerde tegenstanders uit de omgeving, maar voor het eerste was zelfs een vereniging uit Apeldoorn bereid naar De Wijk te komen.Ga door met lezen van "Vriend steunt RoReKo met sport & fashion"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 20
HOOGEVEEN - Wat wil ik later worden? Welk beroep past bij en welke studie kies ik? Voor veel jongeren zijn dit lastige vragen. Voor iedereen die het komende jaar een studiekeuze moet maken houdt het Alfa-college in Hoogeveen op donderdag 29 november een grote voorlichtingsavond, Studiekeuze MBO (SKMBO). Tussen 19.00 en 21.00 uur zijn de locaties aan de Voltastraat en KARgo!, de Stroom 3 (Transport en Logistiek en Auto- en Bedrijfsautotechniek) geopend.

Ga door met lezen van "Voorlichtingsavond Alfa-college helpt jongeren bij studiekeuze "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 20
RUINERWOLD - Een groot ontvangst was er zondag voor sinterklaas in Ruinerwold. Menigeen was op de been en heeft kunnen genieten van een heerlijke intocht van de Sint en zijn Pieten. In het dorpshuis mochten de kinderen nog even met Sint op de foto en gelukkig heeft Sint zijn mobiel ook weer terug, dankzij hulp van de kinderen.


Klik op de foto voor meer.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 20
RUINERWOLD - Op een koude, maar gelukkig zonnige, middag mocht Ruinerwold het opnemen tegen SVV’04. In het verleden waren de clubs in de onderlinge ontmoetingen vaak aan elkaar gewaagd en dat zou ditmaal niet anders zijn.

Ga door met lezen van "SVV’04 en Ruinerwold komen niet tot scoren"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 19
DE WIJK - VV Wacker heeft zondag voor aanvang van de wedstrijd Wacker – RKO een nieuwe bordsponsor mogen verwelkomen. Gerdo Kleine van autorijschool De Wijk was aanwezig en kreeg van de sponsorcommissie een bos bloemen overhandigt. Kleine is in 2017 gestart met zijn autorijschool. De auto waarin les gegeven wordt is Hyundai i30 1.6 CDRI die van de nieuwste techniek is voorzien die bij deze tijd past. De lessen in onze automaat worden gegeven in onze Toyota Corolla Verso 1.8 benzine ook met hoge zit. Toeval of niet de wedstrijd tegen RKO werd door Wacker gewonnen met 3-2.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 19
DE WIJK - Atlas Sport en WGV de Wijk slaan de handen ineen om een recreatieve badmintontoernooi te organiseren. Laat je skills met een shuttle zien en meld je samen aan! De potjes bestaan uit duels van twee tegen twee. De teams moeten uit minimaal twee, en maximaal vier personen (die afwisselen) bestaan.

Ga door met lezen van "Atlas Sport en WGV organiseren badmintontoernooi"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 19
DE WOLDEN - Gemeente De Wolden zorgt ervoor dat de belangrijkste doorgangswegen sneeuw- en ijsvrij zijn. Tussen 5 november en 25 maart staan medewerkers en strooiwagens 24 uur per dag, zeven dagen per week, paraat om de gladheid te bestrijden.

Ga door met lezen van "Wordt het glad of gaat het sneeuwen? Strooien bij gladde wegen "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 19
DE WOLDEN - Ondernemers verdienen een dag waarop ze worden bedankt voor hun lef en doorzettingsvermogen. MKB-Nederland heeft daarom vrijdag 16 november uitgeroepen tot Dag van de Ondernemer. Gemeente De Wolden en gemeente Hoogeveen gaan een stap verder en hebben de hele maand november uitgeroepen tot Maand van de Ondernemer. In deze maand worden tal van activiteiten voor ondernemers georganiseerd. Waarom? Om te laten zien dat de gemeente haar ondernemers koestert. Grande finale op 30 november: meld u aan voor de slotbijeenkomst!

Ga door met lezen van "Maand van de Ondernemer met slotbijeenkomst op 30 november "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 19
ZUIDWOLDE - Het eerste Huiskamerfestival in Zuidwolde is een groot succes geworden. Op 18 locaties traden bandjes en artiesten op. Overal was het behoorlijk druk en gezellig. Zelf in Jumbo supermarkt waren er optredens.


Bekijk alle foto's Jans Schulting

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 19
REGIO - De gemeenten Hoogeveen en De Wolden organiseren woensdag 28 november voor de achtste keer het jaarlijkse sportcongres voor sportverenigingen. Tijdens deze interactieve avond kijken we samen naar de toekomst: Hoe ziet uw sportvereniging er over 10 jaar uit?

Ga door met lezen van "Jaarlijks sportcongres woensdag 28 november 2018 "

Geplaatst door B S

Tweet This!

(Pagina 1 van 1143, totaal 22843 artikelen)