TokoNip, voorheen Blokker Staphorst
'

Dec 15
DE WOLDEN - De afgelopen tijd is het onderwerp ‘integriteit’ regelmatig in het landelijke nieuws verschenen. Naar aanleiding van deze nieuwsberichten bent u misschien nieuwsgierig geworden naar het integriteitsbeleid van bestuurders van De Wolden. Burgemeester Roger de Groot vindt integriteit een zeer belangrijk thema en legt graag uit dat de raad en het college van De Wolden hier zorgvuldig mee omgaan.

Ga door met lezen van "Woldense aanpak bestuurlijke integriteit"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 15
DE WIJK - Zoals ieder jaar wordt er door de Business Club Wacker de traditionele Oudejaarsborrel georganiseerd. Op zondag 31 december knallen wij weer het oude jaar uit. Vanaf 14:30 uur staat er een hapje en een drankje voor u klaar in de kantine van v.v. Wacker. Het is niet alleen voor leden van Wacker, BCW, supporters, familie, vrienden en sponsoren! Iedereen, jong en oud is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Ook al bent u in het geheel geen lid van BCW en/of Wacker dat maakt niets uit zo benadrukt BCW.

Ga door met lezen van "Oudejaarsborrel en Vuurwerkspektakel 31 december"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 15
DRENTHE - In de vandaag gepubliceerde MBO-Keuzegids editie 2018 staat Drenthe College op een 20e plaats; daarmee realiseert DC een bescheiden stijging ten opzichte van vorig jaar toen een 22e plek werd bezet. Het rapportcijfer is gestegen naar 61,8 punten.

Ga door met lezen van "Drenthe College stijgt in Keuzegids"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 15
RUINERWOLD - Op zondag 17 december geven het Vrouwenkoor Capriccio onder leiding van Claartje van Dokkum en het Meppeler Mannenkoor onder leiding van Roelof Bosma een Kerstconcert in N.H. kerk Blijdenstein in Ruinerwold, elk met een bijzonder en sfeervol kerstrepertoire.

Ga door met lezen van "Kerstconcert Capriccio en het Meppeler Mannenkoor"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 15
BERGHUIZEN - In de Gereformeerde kerk in Berghuizen wordt zondag 17 december om 10.00 uur een (advents)zangdienst gehouden. Voorganger is ds. J.W. Muis. Organist Ronald Knol uit Dwingeloo en pianist Harold Kooij uit Zuidveen verlenen muzikale medewerking. Zij hebben dezelfde passie in de muziek en voelen elkaar naadloos aan, zodat de improvisaties heel natuurlijk ontstaan.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 15
ZUIDWOLDE - Donderdag 18 januari vindt er een avond plaats voor mensen die graag iets samen met een ander willen ondernemen. Er zijn mensen die alleengaand zijn en andere interesses dan hun vrienden hebben. Of mensen die iemand hebben verloren waarmee zij iets ondernamen. Mensen die een zieke partner hebben waardoor ze niet iets samen kunnen ondernemen of andere interesses dan hun partner hebben.

Ga door met lezen van "Eerste ‘Samen doen’ bijeenkomst in De Boerhoorn"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 14
RUINEN - De Protestantse gemeente van Ruinen houdt voor de deerde keer ene Top-2000dienst. Na de buitengewoon enthousiast ontvangen eerste twee afleveringen, roept de gemeente iedereen op ook dit jaar weer titels van liederen aan te leveren waaruit de dienst kan worden samengesteld.

Ga door met lezen van "Lever liedjes aan voor de Top 2000 dienst"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 14
IJHORST / DE WIJK - De jaarlijkse kerstwandeling wordt dit jaar gehouden op zondagmiddag 17 december. Vertrek tussen 13.30 uur en 14.00 uur vanaf De Reesthof, naast de kerk in IJhorst. De kosten zijn voor volwassenen 2 euro, kinderen tot 12 jaar zijn gratis.


Foto: Natuurmonumenten/ Laurence Delderfield

Ga door met lezen van "Kerstwandeling Protestantse Gemeente"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 14
DRENTHE - Begin volgend jaar organiseren Kunst & Cultuur en Stichting Beeldruimte twee grote kunsttentoonstellingen, waarvoor zowel professionele als amateur beeldend kunstenaars uit Drenthe en Overijssel werk kunnen inleveren. Het thema van de tentoonstellingen is Identitijd; identiteit versus tijd. Naast schilderijen en sculpturen zijn ook installaties, design, mode, tekeningen, video’s en foto’s welkom. Kunstwerken voor de exposities kunnen in Drenthe tot donderdag 8 februari 2018 worden aangemeld op www.kunstencultuur.nl. (Directe link: http://www.kcdr.nl/projecten/identitijd/ )

Ga door met lezen van "Kunstenaars gezocht voor tentoonstelling 'Identitijd'"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 14
DE WOLDEN - Tijdens de Algemene Leden Vergadering van het CDA De Wolden op 13 december is Karin Brouwer gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen, die in maart 2018 worden gehouden. De voordracht van zowel de selectiecommissie als van het CDA-bestuur was unaniem. De ledenvergadering stelde tevens de kandidatenlijst vast. Er is een goede mix van ervaren en nieuwe kandidaten.

Ga door met lezen van "Karin Brouwer lijsttrekker CDA De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 14

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 14
RUINERWOLD - Vrouwenkoor Capriccio onder leiding van Claartje van Dokkum en het Meppeler Mannenkoor onder leiding van Roelof Bosma geven zondag 17 december een kerstconcert in de Nederlands Hervormde kerk Blijdenstein in Ruinerwold, elk met een bijzonder en sfeervol kerstrepertoire.

Ga door met lezen van "Sfeervol concert in Blijdenstein"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 14

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 13
DE WOLDEN - Mevrouw Mariam Mohammadi (30 jaar), de heer Omid Waleed Elias (44 jaar) en mevrouw Inas Riyadh Al-Rassam (38 jaar) en hun 2 kinderen, de heer Oday Waleed Elias (47 jaar) en mevrouw Maysoon Muwafak Al-Loos (43 jaar) en mevrouw Iqra Ali Mohamud (31 jaar) en haar 2 kinderen ontvangen vrijdag 15 december het Nederlanderschap.

Ga door met lezen van "Tien inwoners van De Wolden krijgen het Nederlanderschap"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 13
RUINEN - Het bruist tijdens de kerstvakantie in bezoekerscentrum Dwingelderveld. Iedere dag is er een activiteit of excursie waaraan je kan deelnemen. Er zijn kinderactiviteiten, zoals braakballen pluizen en vogelsnacks maken, maar ook huifkartochten en wandelingen met een boswachter van Natuurmonumenten. Het bezoekerscentrum aan de Benderse 22 in Ruinen is in de kerstvakantie dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur behalve op eerste kerstdag. Tijdens de jaarwisseling zijn er afwijkende openingstijden. Meer informatie en aanmelden voor de activiteiten en excursies kan op www.natuurmonumenten.nl/bcdwingelderveld.


Foto: Natuurmonumenten – Rene Koster

Ga door met lezen van "Poppentheater, braakballen pluizen en vogelsnacks maken"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 13
ZUIDWOLDE - Van dinsdag 26 december t/m vrijdag 29 december kunt u in Museum De Wemme in Zuidwolde heel gewone, maar ook zeer bijzondere verzamelingen bekijken. Het museum is speciaal hiervoor geopend tussen Kerst en Oud en Nieuw van 13.30 en 16.30 uur. De toegang is gratis.

Ga door met lezen van "'Verrassend Verzameld' vier dagen in De Wemme"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 13
REGIO - Het molenaarsambacht is ingeschreven op de Representatieve Lijst van immaterieel cultureel erfgoed van de mensheid bij Unesco. Dat is vandaag bekendgemaakt tijdens de vergadering van het Comité van het Unesco-verdrag in Zuid-Korea. Nederlandse molenaars zijn naar Zuid-Korea afgereisd om het goede nieuws in ontvangst te nemen.


Ga door met lezen van "Molenaarsambacht ingeschreven op Unesco-lijst"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 13

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 13
RUINERWOLD - Coop Koetsier houdt samen met Reinders Vuurwerk Ruinerwold een speciale spaaractie voor vuurwerk. Bij besteding van elke 10 euro ontvang je een zegel, bij het inleveren van een volle spaarkaart ontvang je tot 25 procent korting op een vuurwerkpakket. Er kan gekozen worden tussen vijf pakketten uit verschillende prijsklassen.

Ga door met lezen van "Actie van Koetsier en Reinders Vuurwerk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 12

Geplaatst door B S

Tweet This!

(Pagina 1 van 1049, totaal 20966 artikelen)