'

Dec 9
REGIO - 'Bohemian Rhapsody' van Queen is ook dit jaar de nummer 1 in de Top 2000. Op de tweede plaats staat 'Hotel California' van Eagles. Nieuw in de top 3 is 'Piano Man' van Billy Joel.

Ga door met lezen van "'Bohemian Rhapsody' onbetwist nummer 1 Top 2000 "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 9
DE WIJK/IJHORST - Duik voor Doelen. Zo heet de Nieuwjaarsduik, die motorclub de Antrappers uit De Wijk op dinsdag 1 januari 2019 gaat organiseren. Het is inmiddels de vijftiende keer dat deze duik gaat plaats vinden. Zoals elk jaar gaat de opbrengst van de duik naar een tweetal goede doelen in De Wijk en IJhorst.

Nieuwjaarsduik 1-1- 2016 (10)A

Ga door met lezen van "Goede doelen Nieuwjaarsduik zijn bekend"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 8
DE WIJK/IJHORST - We worden omringd door muziek. Overal in winkels en winkelcentra word je door muzikale klanken verwelkomd, op radio en televisie hoor je niet alleen muziek als het om muziek gaat, maar zijn melodieën ook vaak op de achtergrond van gesprekken te horen. Je zou bijna denken dat muziek altijd van buitenaf moet komen, maar dat hoeft gelukkig niet waar te zijn.

Ga door met lezen van "Zingen in een (pop)koor, is dat wel leuk?"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 8
REGIO – De geluidswal bij Spier is zaterdag middag deels ingestort. Er zaten al scheuren in de wal buurbewoners zeggen dat het er aan zat te komen. De wal die opgevuld was met stenen staat er nu troosteloos bij. De geluidswal is vorig jaar november geopend.


Foto: Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 8
STAPHORST - Er zijn nog volop Unicef Kerst) kaarten en cadeau-artikelen te koop op het adres: Sperwer 14 in Staphorst. Tel: 0522 - 464827

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 8
REGIO- Nederland telt in 2018 een recordaantal kapperszaken. Het aantal mensen dat als kapper werkt nam de afgelopen tien jaar echter niet toe. Bijna de helft van alle kappers is zelfstandig ondernemer. Dat meldt het CBS op basis van nieuwe analyses. De afgelopen tien jaar zijn er ongeveer 10 duizend kapperszaken bijgekomen. In 2007 waren er bijna 17 duizend kapperszaken, in 2018 waren dat er bijna 27 duizend. Dit is het grootste aantal sinds het begin van deze meting in 2007. In 2017 draaiden kappers een totale omzet van 1,7 miljard euro. Vijf jaar eerder bedroeg de omzet in de kappersbranche 1,5 miljard euro.Ga door met lezen van "Recordaantal kapperszaken"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 8
RUINERWOLD - Heeft u zich al opgegeven voor de fitheidstest op dinsdag 11 december in M.F.C. Buddinghof? Er zijn nog plekken vrij voor de fitheidstest. De fitheidstest is bedoeld voor inwoners uit Ruinerwold en omgeving die graag meer zouden willen bewegen dan zij nu doen.

Ga door met lezen van "Fit en gezond in Ruinerwold "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 8
KOEKANGE - Veel mensen lopen hard of zijn van plan te gaan hardlopen. Er zijn plannen om in Koekange een echte hardloopwedstrijd te organiseren is dat een prachtige reden om te gaan trainen voor dit evenement en voor je thuispubliek!

Dickninger Crossloop 2015 (5)A
foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Waarom lopen met Loopgroep Koekange?"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 8
RUINERWOLD - De Coop Boodschappen bus van Coop Koetsier & Medewerkers haalt mensen op die niet zelfstandig naar de supermarkt kunnen komen. De bus is ter beschikking gesteld door de zorggroep ‘Noorderboog’. Sietze Koetsier is eigenaar van de plaatselijke supermarkt Coop.

Ga door met lezen van "De Coop Boodschappen bus"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 7

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 7
DE WOLDEN - Het is dit jaar het zevende jaar van het gezamenlijke initiatief: Douwe Egberts, Lionsclubs en Voedselbanken Nederland komen samen in actie om zoveel mogelijk pakken koffie voor de klanten van de voedselbanken in te zamelen. Ook de diaconieën in de gemeente De Wolden doen dit jaar ook mee aan deze actie.

Ga door met lezen van "DE waardepunten inleveren voor gratis koffie voedselbanken!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 7
DE WOLDEN - Met ingang van 1 december 2018 heeft Stichting duofietsen de Wolden de fietsen overgenomen van het Rode Kruis. Dit omdat het Rode Kruis heeft besloten deze werkzaamheden af te stoten doordat dit niet onder de doelstelling van het Rode Kruis valt.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Oprichting Stichting duofietsen de Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 7
DE WIJK - Donderdag 6 december gaf Marcel Bruinenberg uitleg aan de bewoners in het hofje van de Vos van Steenwijkstraat in De Wijk bij de nieuw opgehangen AED (automatische externe defibrillator). Het geld voor deze AED is op initiatief van Gonda Lier bij elkaar gebracht door de buurtbewoners. De AED is gratis geïnstalleerd door installatiebedrijf De Wiek.Ga door met lezen van "Buurtbewoners de Vos van Steenwijkstraat schaffen zelf AED aan"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 7
DRENTHE - Titia Vellenga is benoemd als nieuw lid in de Raad van Toezicht van het Drents Museum in Assen. Zij startte haar loopbaan in de kunstwereld als PR & Marketing manager voor Museum Het Rembrandthuis in Amsterdam. Daarna was ze 15 jaar werkzaam voor TEFAF Maastricht, voornamelijk als Hoofd Marketing & Communicatie. Momenteel begeleidt ze kunstenaars en bekleedt diverse bestuursfuncties in de culturele sector.

Ga door met lezen van "Drents Museum verwelkomt Titia Vellenga als lid Raad van Toezicht "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 6
DE WIJK - Op de A28 tussen Meppel en Hoogeveen zijn lange files ontstaan door diverse kop-staart aanrijdingen. Bij een van de ongeval raakte de bestuurder van een personenauto dusdanig gewond dat deze moest worden na gekeken in de ambulance. Het verkeer word langs de ongevallen geleid. Er zal nog enige tijd hinder zijn vanwege bergingswerkzaamheden.


Foto: Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 6
RUINERWOLD - De website van Ruinerwold.info wordt binnenkort compleet vernieuwd. Achter de schermen wordt er momenteel keihard gewerkt om dit voor elkaar te boksen. De nieuwe layout wordt strakker en moderner. Dit wordt ondersteund op alle formaten, telefoon, tablet en/of pc. Waardoor het op elk gewenst formaat beter tot zijn recht komt. 'Het werd ook tijd om alles flink op de schop te gooien en met de tijd mee te gaan' aldus de redactie van Ruinerwold.info. 'Binnen afzienbare tijd hopen we de nieuwe website te kunnen presenteren'.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 6
DRENTHE - Met zijn ruige baard en imposante snor was hij in de jaren 80 en 90 een opvallende verschijning op de internationale motorcircuits. Maar bovenal viel hij op door zijn uitzonderlijke sportprestaties: drie keer wereldkampioen met bakkenist Bernard Schnieders in de zijspanklasse en twee maal winnaar van de TT in Assen. Als eerbetoon staat de in Assen geboren Egbert Streuer centraal in de tentoonstelling Egbert Streuer – Nederlands meest succesvolle wegracecoureur. De tentoonstelling is te zien van 10 februari tot en met 1 september 2019.

Ga door met lezen van "Tentoonstelling over Drentse motorheld Egbert Streuer"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 6
DE WIJK - Sinterklaas is woensdagavond 5 december uitgezwaaid in De Wijk. Ondanks de kou en regen waren er toch vele kinderen met hun ouders naar de molen gekomen om de goedheiligman gedag te zeggen. Waarna er nog een korte rondje door het dorp gemaakt werd achterop de vrachtwagen van Jan Timmerman. De aansluitende pakjesavond was voor Sint en Pieten nog even stevig aanpoten. Op meer dan dertig locaties in De Wijk werden er nog huisbezoeken gebracht en pakjes afgeleverd.foto's BS/Weblog-dewolden.nl


Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 6
RUINEN/ZUIDWOLDE - Creatief bezig zijn kan weer in de Crea Cafés die gepland zijn in de bibliotheken in De Wolden. U bent welkom in Zuidwolde op 13 december tussen 14.00 en 16.00 uur. In Ruinen is het Crea Café op 19 december van 9.30 tot 11.30 uur. Heeft u zin om creatief bezig te zijn en nieuwe mensen te ontmoeten dan bent u van harte welkom!

Ga door met lezen van "Crea Cafés in de bibliotheken"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 5
RUINERWOLD - Leon Driessen, een zeer markante man uit Ruinerwold is niet meer. Hij is gistermiddag overleden. Leon is 91 jaar geworden.

Geplaatst door B S

Tweet This!

(Pagina 2 van 1148, totaal 22958 artikelen)