'

Okt 16
DE WIJK - Wil je graag zingen? Dat kan bij ons! Je vindt zingen leuk, denk er dan eens over om je aan te sluiten bij ons koor. Ons repertoire bestaat uit Nederlandse, Engelse en Duitse liedjes, die gemakkelijk in het gehoor liggen.

Ga door met lezen van "Zingen bij vrouwenkoor Meander?"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 15
DE WIJK - Tijdens de 2e editie van de Wiekers ruumt op mogen deelnemende woningen hun spulletjes verkopen, denk aan tweedehands spullen, handgemaakte items of taartjes/koekjes. Je verkoopt je spullen op eigen terrein. Vanuit je voortuin, vanaf de oprit, of de achtertuin.

Ga door met lezen van "Wiekers ruumt op"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 15
RUINERWOLD - Voor je het weet staan de kerstdagen weer voor de deur. Daarom start Kringloop De Wolden op vrijdagavond 5 november met de verkoop van kerstartikelen. Van 19.00 – 21.00 uur is er volop gezelligheid in de winkel.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Kringloop pakt uit met kerstshow"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 15
MEPPEL – Drenthe College Meppel is dit schooljaar gestart met een Kans-klas. Het initiatief heet ‘Kans op Toekomst’ en is bedoeld voor jongeren van 16 tot 27 jaar uit de regio Meppel, die riskeren uit te vallen uit het reguliere onderwijs of uitgevallen zijn.

Ga door met lezen van "Kans-klas Drenthe College Meppel van start"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 15
IJHORST - Diverse activiteiten in de wijkcentrum de Poele zijn weer gestart. Op de maandagmiddag vanaf 13:30 uur is er bostonneren, spelletjes doen zoals rummikubben, jokeren.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "SWS IJhorst"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 15
DE WIJK - Een aantal vrienden van de Wiek Live komt weer bij elkaar voor een optreden. Op zaterdag 30 oktober gaan de bands Cover-It, De Pieperts en de Wieker Streetband een feestje bouwen in Dorpshuis De Wijk. Door de coronaperikelen lag alles geruime tijd stil, maar nu het weer kan, willen de muzikale vrienden zo snel mogelijk het podium op.

Ga door met lezen van "Muzikale vrienden uit De Wijk gaan weer optreden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 15
DE WOLDEN - De wijkbeheerders van Buurtteam de Wolden: Zijn het eerste aanspreekpunt voor signalen die te maken hebben met de leefbaarheid in de gehele openbare ruimte. Dit kunnen fysieke verstoringen, meldingen en wensen zijn die vanuit de samenleving komen. Werken samen met de bewoners in een wijk, buurt of straat aan ideeën om de leefbaarheid te vergroten.


Ga door met lezen van "Wijkbeheerders in De Wolden staan paraat"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 14
KOEKANGE - Gemeente De Wolden voert momenteel diverse werkzaamheden uit om de verkeersveiligheid te verbeteren. Voor de maatregelen is subsidie ontvangen van de provincie.

Ga door met lezen van "Stremming Koekangerveldweg"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 14
ZUIDWOLDE - Het college maakt het Algemeen Materieel Controleplan Jeugdwet De Wolden 2021 openbaar. Dat is een wettelijke verplichting. Een dergelijk plan is nodig voor het uitvoeren van controles en fraudeonderzoeken.

Ga door met lezen van "Controleplan Jeugdwet"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 14
RUINEN - Op de jaarvergadering van de Bijenhoudersvereniging Ruinen e.o op vrijdagavond 22 oktober worden zeven leden leden gehuldigd, die samen 250 jaar imker ervaring meebrengen.

Ga door met lezen van "Leden Bijenhoudersvereniging gehuldigd"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 14
Warm wonen met een betaalbare energierekening

DRENTHE - De snel oplopende gasprijzen zijn voor veel huishoudens reden om zich te oriënteren op energiebesparende maatregelen of aardgasvrij wonen.

Ga door met lezen van "Binnenkijken bij Drentse woningen tijdens de Duurzame Huizen Route"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 14
DE WIJK - Afgelopen zondag voor de wedstrijd van Wacker 1 tegen Lemmer 1 is er door zowel spelers als club afscheid genomen van Jacques Smits als verzorger van Wacker. Jacques is na zijn actieve voetbal carrière een tijdje trainer geweest van de tweede selectie van v.v. Wacker.Ga door met lezen van "Afscheid van verzorger Jacques Smits "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 13
Geschiedenis Drentse bedrijvigheid nu makkelijker te vinden

DRENTHE - Welke bedrijven waren er in mijn woonplaats gevestigd? En wanneer is mijn opa begonnen met zijn winkel? Die vragen zijn eenvoudig te beantwoorden als je de oude handelsdossiers van de Kamer van Koophandel bekijkt.

Ga door met lezen van "Drents Archief zet index handelsregister KVK online"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 13
DE WIJK - Schilderen met weinig tot geen licht is niet echt handig zo weet schilder Henk Van Goor. Onlangs werden de windborden (dit zijn uitneembare borden die in de wieken zitten) geschilderd.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Licht in de duisternis bij de Wieker Meule"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 13
RUINEN - Natuurmonumenten organiseert in de herfstvakantie Wilde Buiten Dagen in verschillende natuurgebieden in Nederland, waaronder het Dwingelderveld.

Ga door met lezen van "Kom naar de Wilde Buiten Dag in het Dwingelderveld"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 13
STAPHORST - De avondgroep Line Dance is inmiddels met succes gestart. Maar vanuit de samenleving kwam ook een aantal keer de vraag of er ook overdag een groep kon starten.

Ga door met lezen van "Line Dance overdag"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 13
DE WIJK - De sportschool Atlas Sport hoeft voor de periode januari tot en met mei een deel van de huur niet te betalen. Het gaat om 4.050 euro.

Ga door met lezen van "Kwijtschelding deel huur sportschool"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 12
REGIO - Heb jij ook zo genoten van de natuur tijdens de lockdown? Op zaterdag 6 november is het mogelijk om iets terug te doen voor de natuur bij jou in de buurt tijdens de jaarlijkse Natuurwerkdag.

Ga door met lezen van "Natuurwerkdag 2021: Samen iets terug doen voor de natuur "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 12
REGIO – In de leskeuken van Drenthe College Meppel werd maandag 11 oktober tussen zeven studenten van Drenthe College Assen, Emmen en Meppel gestreden om een ticket voor de kwalificatiewedstrijd van Skills Heroes; de vakwedstrijden voor mbo. Jan Kloosterman, derdejaarsstudent Zelfstandig Werkend Kok in Emmen, ging er met de winst vandoor.

Ga door met lezen van "Jan Kloosterman Drenthe College gaat naar kwalificatiewedstrijd Skills Heroes"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 12
RUINERWOLD - Op dinsdag 23 november organiseert Veilig Verkeer, de afdeling De Wolden in samenwerking met de afdeling Westerveld wederom een verkeers-opfriscursus/training voor verkeersdeelnemers.
Dit is een leuke/leerzame dag voor personen van 60 jaar en ouder om hun rijvaardigheid te testen. Dit gebeurt onder begeleiding van erkende rijinstructeurs in de auto van de deelnemers. De dag bestaat verder uit een theorie sessie, reactietest, ogentest en een gehoortest. De locatie is Buddingehof, Dijkhuizen 66 te Ruinerwold.

Ga door met lezen van "Verkeers-opfriscursus Veilig Verkeer"

Geplaatst door B S

Tweet This!

(Pagina 1 van 1354, totaal 27080 artikelen)