'

Sep 22
oor ’t Wheemhuus Gezondheidscentrum, Ontmoetingskerk en Bibliotheek Zuidwolde

ZUIDWOLDE - t Wheemhuus Gezondheidscentrum, Ontmoetingskerk Zuidwolde en Bibliotheek Zuidwolde organiseren ‘Waardevol Zuidwolde’ voor een bredere kijk op gezondheid. Op dinsdag 3 oktober om 20.00 uur is de aftrap van het initiatief in de Ontmoetingskerk aan de Hoofdstraat 149 in Zuidwolde met een open avond voor iedereen die meer wil weten.

Ga door met lezen van "Aftrap ‘Waardevol Zuidwolde’"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 22
ECHTEN - De traditie wordt weer opgepakt! Gezellig met elkaar soep eten en samen in gesprek in de Olde Karke. Joke en Tanja verzorgen een heerlijke eigengemaakte (vegetarische) soep met brood. Iedereen is welkom om aan te schuiven en een hapje mee te eten tegen een kleine vergoeding.

foto: BS/weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Onderonsje tijdens de soep "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 22
ZUIDWOLDE - De bouw van het Huus veur Sport en Cultuur (HSC) in Zuidwolde schiet mooi op. Op dit moment is gemeente De Wolden nog eigenaar van het multifunctionele gebouw. In 2020 is afgesproken dat de Stichting die het HSC beheert voor ingebruikname van het gebouw eigenaar wordt.

Ga door met lezen van "Gemeente draagt eigendom Huus veur Sport en Cultuur over"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 21
DE WIJK - Na twee spannende competitiewedstrijden tegen Noveas uit Steenwijk (10-9 winst) en koploper Vitesse uit Beilen (6-5 verlies) reisde 4e klasser Roreko woensdagavond af naar Opeinde voor de beker om het op te nemen tegen De Pein (3e klasse). Vorig seizoen werd er in de zaalcompetitie 2x van hun verloren. Anne van der Linde moest vanwege een blessure deze wedstrijd noodgedwongen vanaf de kant volgen.

Ga door met lezen van "Roreko stunt in bekercompetitie"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 21
RUINERWOLD - Museumboerderij de Karstenhoeve organiseert op zondag 29 oktober de derde editie van de Karstenhoevefair. Onder de noemer Meuk én Leuk is er van alles te beleven en te doen tussen 11.00 en 17.00 uur.

Foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Derde editie Meuk en Leuk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 21
REGIO - Circus Okidoki heeft tijdens Oktober Kindermaand drie unieke activiteiten gepland, voor jong en oud! Op zondag 1 oktober, van 14.00 tot 17.00 uur, kunnen jonge artiesten zich verheugen op "Artiest in een dag". Hier zullen ze de geheimen van het circus ontrafelen terwijl ze leren hoe ze in de lucht kunnen zweven aan doeken, jongleren, balanceren en nog veel meer.


Ga door met lezen van "Circus Okidoki doet meer aan Oktober Kindermaand"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 21
DE WIJK - Dit jaar verkoopt WGV weer loten van de Grote Clubactie. De vereniging zet samen de schouders eronder! We hopen op een mooie opbrengst voor onderhoud en aanschaf van nieuwe materialen en leuke activiteiten voor de leden. De landelijke startdatum van de Grote Clubactie is op zaterdag 23 september.

Ga door met lezen van "WGV doet mee met de Grote Clubactie!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 21
DROGTEROPSLAGEN - Dinsdag 19 september om 8:30 uur heeft KC De Klimtoren officieel haar deuren geopend voor Peuterspelen! Na een verhuizing van Peuterspelen Linde en een verbouwing op De Klimtoren in Drogteropslagen, zijn peuters, basisschoolkinderen en het team startklaar om onder één dak verder te gaan.

Ga door met lezen van "Opening Peuterspelen KC De Klimtoren"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 20
ECHTEN - Het waren onzekere tijden voor het Echtense basisschool 't Echtenest. Wanneer er voor 1 oktober geen nieuwe leerling bij zou komen, zou de school moeten sluiten. Maar het nieuwe schooljaar is amper begonnen of de nieuwe leerling dient zich al aan. De school kan daarom blijven bestaan! Na een periode van onzekerheid werpt de gezamelijke harde inzet voor het behoud van de school zijn vruchten af.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 20
REGIO - Ben je van plan om binnenkort te gaan verbouwen in of rondom het huis? Tijdens het klusproject komt er meestal aanzienlijk veel afval vrij, dat je niet volledig in jouw eigen afvalcontainer kunt plaatsen.

Ga door met lezen van "De 5 voordelen van een kleine container huren"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 20
DE WIJK - Afgelopen zondag heeft Iris Hofstra (12 jaar) uit De Wijk deelgenomen aan het NK Stoepranden in Den Haag. Twee jaar geleden deed ze ook mee. Toen behaalde ze de derde prijs. Dit keer nam ze sportieve revanche en werd ze Nederlands Kampioen.

Ga door met lezen van "Iris Hofstra uit De Wijk Nederlands Kampioen Stoepranden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 20
DE WOLDEN - In oktober kunnen alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar weer gratis meedoen aan activiteiten van culturele instellingen in de provincie Drenthe. In De Wolden doen maar liefst negen instellingen mee, van molens tot musea. Oktober Kindermaand is een initiatief van Stichting Kunst & Cultuur met als doel kinderen kennis te laten maken met kunst en cultuur.

Ga door met lezen van "Oktober Kindermaand: volop gratis culturele activiteiten"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 20
DE WOLDEN - In 2040 wil gemeente De Wolden 100% van het eigen energieverbruik duurzaam opwekken. Dat staat ook in de toekomstvisie “Samen aan Zet”.

Ga door met lezen van "Potentiescan duurzame energie in De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 19
DE WIJK - Het was de derde wedstrijd in deze bekerpoule en beide clubs hadden de vorige twee wedstrijden winnend afgesloten. Dus stonden ze allebei op 6 punten! Wacker had daarbij een beter doelsaldo bij elkaar gespeeld en zou al bij een gelijkspel over gaan naar de volgende bekerronde.

Ga door met lezen van "Wacker door naar volgende bekerronde"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 19
RUINERWOLD - Op 12 september 2023 heeft het college van burgemeester en wethouders van gemeente De Wolden ingestemd met het voorontwerpbestemmingsplan voor de ontwikkeling van woningbouw op de locatie aan de Kerkweg-zuid in Ruinerwold.

Ga door met lezen van "Volgende stap woningbouw Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 19
DRENTHE - De afgelopen jaren organiseerde Stichting Kunst & Cultuur verschillende talentontwikkelingsprogramma’s voor beeldend kunstenaars.

Ga door met lezen van "UPDATE! laat ontwikkeling van kunstenaars zien"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 19
ECHTEN - Woensdag 4 oktober wordt er door het Huus met de Belle in Echten weer een gezellige vriendinnenwandeling georganiseerd.

Ga door met lezen van "Vriendinnenwandeling Huus met de Belle Echten"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 18
RUINERWOLD - RL Verhuur Ruinerwold zoekt jou! Door de toenemende drukte kunnen wij wel een extra hulp gebruiken. Wat wij doen: verhuur van partytenten, verschillende soorten koelingen, tent inrichting, springkussens en stormbanen.

Ga door met lezen van "RL Verhuur zoekt extra krachten"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 18
DRENTHE - Iedere groep vrijwilligers, van klein tot groot, maakt kans op Hét compliment van Drenthe voor hun onmisbare bijdrage aan een mooier en socialer Drenthe. Met Hét compliment van Drenthe waardeert de provincie de inzet van vrijwilligers en krijgen zij een kans om wat extra’s te doen met 3.000 euro voor hun vereniging, club, initiatief of organisatie in Drenthe.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Wie ontvangt dit jaar Hét compliment van Drenthe?"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 18
OOSTEINDE - Burgemeester Inge Nieuwenhuizen wandelt maandelijks op vrijdagmiddag in een ander dorp ongeveer 5 km. De eerstvolgende wandeling is aankomende vrijdagmiddag 22 september vanaf 14.30 uur in Oosteinde.

Ga door met lezen van "Wandel mee met burgemeester Inge Nieuwenhuizen"

Geplaatst door B S

Tweet This!

(Pagina 1 van 1453, totaal 29044 artikelen)