'

Jun 6
‘Met sport Drenthe nog mooier maken door de inzet van jongeren’

DRENTHE - Het project Maatschappelijke Diensttijd richt zich op de huidige vrijwilligerstekorten, het gebrek aan opgeleid kader en helpt jongeren terug te brengen in de maatschappij.

voetbalclinnic-4a
Archief: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Project Maatschappelijke Diensttijd SportDrenthe"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 6
Van vakantieweek naar dagprogramma.

DE WOLDEN - Met de huidige corona maatregelen is het helaas niet mogelijk om onze kampweek te organiseren zoals we gewend zijn. Daarom vindt het Sport- en Cultuurkamp dit jaar plaats in aangepaste vorm.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Sport- en cultuurkamp 2020 aangpast"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 5
DRENTHE - De negen winnaars van het talentontwikkelingstraject Toekomstdenken zijn vrijdag 5 juni in CBK Emmen bekend gemaakt. De prijs voor de Drentse beeldende kunstenaars bestaat uit een masterclasstraject, waarin zij onder professionele begeleiding gaan werken aan nieuwe kunstwerken die ze van maart tot mei volgend jaar mogen exposeren in CBK Rensenpark in Emmen.

Ga door met lezen van "De winnaars van Toekomstdenken"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 5
OOSTEINDE - Omdat we dit jaar helaas geen feest mogen organiseren, organiseren we voor al onze leden een gratis Online Quarantaine Bingo. Ook mogen alle kinderen uit Oosteinde die nog de basisschool gaan gratis meedoen. Er zijn ook dit jaar weer prachtige prijzen te winnen die door de Buurtvereniging en de sponsoren beschikbaar zijn gesteld.

Ga door met lezen van "Online Quarantaine Bingo in Oosteinde"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 5
DE WIJK - In het mooie historische pand aan de Dorpsstraat 74 in de Wijk is sinds kort Adviesgroep Mulderij Verzekeringen gevestigd. Het familiebedrijf is al ruim 55 jaar actief in voornamelijk Hollandscheveld en Hoogeveen.

V.l.n.r. algemeen-directeur Henny Mulderij en-adviseurs Jacqueline Lefers en Henry Jansen

Ga door met lezen van "Adviesgroep Mulderij Verzekeringen opent vestiging in De Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 5
STAPHORST - Stichting Welzijn Staphorst (SWS) kan het vervoersproject ANWB AutoMaatje Staphorst nog niet weer opstarten. De ANWB liet aan coördinator Marlies Vedder van ANWB AutoMaatje Staphorst weten dat er meer tijd nodig is om AutoMaatje weer opgang te krijgen.

Ga door met lezen van "ANWB AutoMaatje Staphorst wordt nog niet weer opgestart"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 4
DRENTHE - Dit jaar pakt Art Rocks groter uit dan ooit! Maar liefst vijftien topmusea, waaronder het Drents Museum, doen mee aan deze editie van de grootste Nederlandse muziekcompetitie die kunst en muziek samenbrengt.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Drents Museum wederom deelnemer muziekcompetitie Art Rocks"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 4
DE WOLDEN - In opdracht van het college van burgemeester en wethouders worden in de week van 8 tot en met 12 juni asfaltreparaties uitgevoerd aan een aantal wegen en fietspaden n De Wolden door de firma NTP Infra uit Hattem.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Asfaltreparaties De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 4
DRENTHE - Iedereen doet mee en iedereen doet ertoe. Dat geldt voor alle inwoners van Drenthe, ook voor nieuwkomers. Uit landelijk onderzoek blijkt dat deze mensen moeilijk kunnen wennen aan hun nieuwe woon- en leefomgeving, waardoor ze aan de zijlijn blijven staan.

Ga door met lezen van "Financiële steun pilot nieuwkomers"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 4
DE WOLDEN - Na het succes van het FIFA toernooi in de kerstvakantie organiseert Young De Wolden nu een Online FIFA20 toernooi.

Ga door met lezen van "Young De Wolden organiseert online FIFA toernooi"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 3
DRENTHE - De provincie Drenthe stelt ruim € 50.000,- beschikbaar aan het Emmense bedrijf Senbis voor de ontwikkeling van een nieuw soort bioplastic dat én afbreekbaar én sterker is dan tot nu toe gemaakt wordt.

foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Provincie stelt € 50.000 beschikbaar voor nieuw soort bioplastic"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 3
REGIO - Sinds gisteren kan iedereen met milde klachten die mogelijk duiden op het coronavirus, bellen naar het nummer 0800 – 1202 om een afspraak te maken voor een test bij de GGD. Het nummer is gratis en zeven dagen per week bereikbaar van 08.00 uur tot 20.00 uur.

Ga door met lezen van "0800 – 1202, landelijk nummer voor testafspraak coronavirus "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 3
DRENTHE - Drenthe is prachtig om te ontdekken. Zeker in coronatijd zoeken meer en meer mensen de natuur dichtbij huis op. Daar mag iedereen van genieten. De provincie Drenthe en de natuurorganisaties vragen bezoekers wel daarbij de spelregels in de natuur na te leven. Met respect voor elkaar èn de natuur houden we onze natuurgebieden mooi voor mens, plant en dier.

foto Cor van der Waal

Ga door met lezen van "Drentse natuur is open: geef elkaar en de natuur de ruimte"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 3
DE WOLDEN - Het college legt de jaarrekeningen 2019 en begrotingen 2021 van verschillende gemeenschappelijke regelingen voor aan de gemeenteraad.

Ga door met lezen van "Jaarstukken en begrotingen gemeenschappelijke regelingen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 2
RUINEN - Het college stemt in met de splitsing van een perceel in Ruinen in vier kavels. Het gaat om Voor de Blanken 4. Dit perceel heeft een bedrijfsbestemming en is ongeveer een hectare groot.

Ga door met lezen van "Bedrijfsterrein Ruinen opgedeeld in vier stukken"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 2
RUINERWOLD - De kunstgrasmat bij vv Ruinerwold ligt keurig klaar, belijning en gras ligt er in. Zelfs de dug-outs staan klaar. Er wordt nu gewerkt aan de omheining, zodat de vele supporters achter de hekken blijven. Ook de doelen worden binnenkort geplaatst.

foto: JW v/d Vlist

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 2
Samen strijden voor een gezonde spijsvetering voor iedereen.

DE WIJK - In de week van maandag 15 tot en met zaterdag 20 juni vindt de landelijke collecte voor de Maag Lever Darm Stichting plaats. Ook in De Wijk gaat deze van start. Deze collecte wordt anders, maar gaat veilig door.


Organisator Annie van den Berg links en Wijkhoofd Inez Westerd rechts

Ga door met lezen van "Collecteweek Maag Lever Darm Stichting"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 1
REGIO - Het college heeft de regiovisie Huiselijk geweld ‘De volgende Stap’ vastgesteld. Daarmee wil het college huiselijk geweld en kindermishandeling voorkomen en stoppen.

Ga door met lezen van "Regiovisie Huiselijk geweld ‘De volgende Stap’"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 1
DE WOLDEN - Het college van B & W scherpt de voorwaarden aan voor het gebruik van in de grondgevormde funderingspalen. Deltares deed in opdracht van de gemeente onderzoek naar dit type funderingspaal, waarbij een gat in de grond wordt geboord dat vervolgens onder druk met vers betonmengsel wordt gevuld.

Ga door met lezen van "Voorwaarden aan in de grondgevormde funderingspalen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 1
DE WOLDEN - Ga jij deze zomer, om wat voor reden dan ook, niet op vakantie? Meld je dan aan voor het sport- en cultuurkamp. Het kamp wordt georganiseerd voor kinderen uit de gemeenten Hoogeveen en De Wolden die om verschillende redenen niet op vakantie gaan.


Ga door met lezen van "Sport- en cultuurkamp 2020 "

Geplaatst door B S

Tweet This!

(Pagina 1 van 1275, totaal 25481 artikelen)