'

Jun 3
DE WIJK - Na vele verzoeken om duidelijkheid over een mogelijke promotie van Wacker 1 naar de tweede klasse, willen wij graag een update geven. Het seizoen is succesvol verlopen met een ongeslagen reeks in de vierde klasse, en de selectie onder leiding van GertJan Hoekstra heeft bewezen dat ze ook kunnen concurreren in de derde klasse. Een derde plaats in de competitie is een geweldige prestatie op zich!

Ga door met lezen van "Wacker 1 op weg naar promotie in nacompetitie"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 3
ZUIDWOLDE - In de week van 5 tot en met 9 juni is in de Boerhoorn in Zuidwolde een expositie te zien over vlinders. Op verschillende manieren wordt aandacht besteed aan het vlinderleven en de wonderbaarlijke gedaanteverwisseling die vlinders doormaken wanneer ze als rups verpoppen en uiteindelijk veranderen in een vlinder. De expositie is georganiseerd in verband met het 50-jarig jubileum van Natuurvereniging Zuidwolde.Ga door met lezen van "Vlinderweek in Zuidwolde"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 3
Een weekend tennis en volleybal op 1 beach-locatie

RUINERWOLD - TC ’t Wold en VCR Ruinerwold organiseren op zaterdag 1 juli en zondag 2 juli 2023 gezamenlijk het ‘Beach Event Ruinerwold’, een jaarlijks evenement wat in 2018 de vuurdoop beleefde. Op de zaterdag wordt zowel het traditionele beachtennis als het beachvolleybal toernooi gehouden. Aansluitend is het op zondag de beurt aan de jeugd. Dit allemaal in hetzelfde weekend en op dezelfde locatie. De tennis- en volleybalvereniging slaan dus wederom de handen ineen.

Ga door met lezen van "Beach Event Ruinerwold 2023"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 3
DE WIJK - Sinds 1 mei heeft De Wijk er een nieuwe honden trimsalon bij. Onder de naam HD Trimsalon is Hanneke (Dorien) Tebberman van start gegaan. De trimsalon is gevestigd aan de Jan Poortmanweg 23. De omgebouwde garage blijkt een uitstekende keuze te zijn, aangezien er al vele honden succesvol zijn getrimd.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "HD Trimsalon opent in De Wijk voor professionele hondenverzorging"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 3
IJHORST - Op zaterdag 10 juni 2023 organiseert Camping De Vossenbucht in IJhorst samen met de wandelvereniging SWOS uit Staphorst een leuke wandeltocht: Kuieren langs de Reest.

Ga door met lezen van "Wandeltocht Vossenburcht IJhorst"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 2
RUINERWOLD - Betreed de magische wereld van het circus met Circus Okidoki's voorstelling "Charlie's Droom"! Op zondag 11 juni om 15.00 uur zal de Buddingehof in Ruinerwold het bruisende decor vormen voor deze adembenemende show.

Ga door met lezen van "Circus Okidoki speelt Charlie's Droom"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 2
DE WOLDEN - Het textielatelier van Wiede Wold kondigt met enthousiasme de allereerste workshop aan in het kader van "De Afvalkathedraal". De workshop biedt een unieke gelegenheid voor creatieve geesten in De Wolden om de betovering van textielkunst te ontdekken.

Ga door met lezen van " Doe mee aan de eerste workshop van het textielatelier van Wiede Wold"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 2
DE WIJK - Wildplukster Olga de Lange organiseert ook in 2023 weer verschillende wildplukwandelingen in het Reestdal in samenwerking met Het Drentse Landschap en op een aantal data met Innerbalance by Corina.

Ga door met lezen van "Wildplukwandelingen met Wildpluk High Tea"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 2
RUINERWOLD - Op 10 juni nodigt Speeltuinvereniging De Woldklimmers iedereen uit voor een geweldige middag vol plezier in de speeltuin bij de Perenbuurt! Het doel van deze activiteit is het inzamelen van geld voor de realisatie van een nieuwe speeltuin.

Ga door met lezen van "Speeltuinvereniging organiseert Perenbuurt-markt-doe-dag!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 1
DRENTHE - Op zondag 18 juni 2023 organiseert het Drents Museum het Bersama Sama familiefestival. Bezoekers maken kennis met de Molukse cultuur aan de hand van verschillende optredens, activiteiten en workshops.

Ga door met lezen van "Bersama Sama: familiefestival in het Drents Museum "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 1
REGIO - Bent u een professionele schilder? Of bent u een amateurschilder, maar zoekt u wel verf van goede kwaliteit omdat u binnenkort veel gaat schilderen? Dan is Painting the Past verf een goede keuze. Painting the Past heeft een rijke geschiedenis en de prachtige kleuren en uitstekende kwaliteit zorgen voor een knusse en liefdevolle ambiance voor ieder schilderproject. Benieuwd geworden? Lees dan gauw verder, want hieronder leest u alles wat u moet weten over dit bijzondere merk!

Ga door met lezen van "Dit is de beste krijtverf die u kunt kopen!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 1
VEENINGEN - Kindcentrum Het Veldboeket, een kleinschalige basisschool in Veeningen, is met vlag en wimpel geslaagd voor Het Drents Verkeersveiligheidslabel. Het label is een kwaliteitskeurmerk voor basisscholen die laten zien dat zij verkeersveiligheid en praktische verkeerslessen een vaste plaats geven in hun schoolbeleid. Woensdag reikte wethouder Mark Turksma (links op de foto), namens provincie en gemeente, het label uit op de school tijdens een feestelijke bijeenkomst.

Ga door met lezen van "Basisschool Het Veldboeket ontvangt kwaliteitskeurmerk verkeersveiligheid"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 1
DE WIJK - De 25e editie van de Wiekloop dit jaar is een mijlpaal en markeert een speciaal moment. Echter, na deze editie zullen de voorzitter, Marcel van Nuil, en zijn vriendin Roxanne van der Spek uit het bestuur stappen. Om de voortgang van de Wiekloop te waarborgen, zijn de overige bestuursleden dringend op zoek naar een toegewijde voorzitter met vaardigheden op het gebied van computers.

Ga door met lezen van "Bestuur Wiekloop zoekt toegewijde voorzitter met Computer Skills"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 1
RUINERWOLD - Op woensdag 31 mei konden de Dames 1 van VVR kampioen worden van dit seizoen. Er moest dan nog wel even gewonnen worden. Dat liep in het begin wat stroef, na een half uur spelen stond het 1-0. Maar daarna kwamen de dames op dreef en werd er flink gescoord. Eindstand 9-1, dus verdiend kampioen geworden.

Foto: JW v/d Vlist

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 1
DE WOLDEN - Gemeente De Wolden heeft de financiën over het jaar 2022 met een positief resultaat afgerond. In november 2021 heeft de gemeenteraad van De Wolden de begroting voor 2022 vastgesteld. In de loop van 2022 ging het college ervan uit dat ze € 1,7 miljoen over zouden houden.

Foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "De Wolden sluit 2022 af met een positief resultaat"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 31
RUINERWOLD - Midzomeravond, woensdagavond 21 juni 2023. De kortste avond van het jaar! Sinds jaar en dag komen Harm en Roelof op deze datum naar De Karstenhoeve.

KHR-H+R-16-fotokrant1

Ga door met lezen van "Harm en Roelof bij museumboerderij De Karstenhoeve"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 31
DE WIJK - Voetbalvereniging Wacker is op zoek naar een enthousiaste trainer voor het tweede selectieteam. Dit jonge en talentvolle team speelt momenteel in de derde klasse. We vragen iemand die twee keer per week de trainingen kan verzorgen en op zondag de wedstrijdbegeleiding kan bieden. Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met 0655377755 of stuur een e-mail naar wi.dekker@ziggo.nl.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 30
DE WOLDEN - De Wolden gaat zich met een nieuw klimaat adaptatie beleid verder voorbereiden op de gevolgen van extremer weer. In 2050 wil de gemeente klimaatbestendig zijn, om inwoners een veilige omgeving kunnen blijven bieden in een veranderend klimaat. Denk bijvoorbeeld aan wateroverlast door hevige regenval, droogte en hitte. B&W hebben hiervoor een lokale adaptatiestrategie vastgesteld en vragen de gemeenteraad om dit nieuwe klimaatbeleid vast te stellen.

Foto: Axel Wiewel

Ga door met lezen van "Gemeente De Wolden bereidt zich voor op extremer weer"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 30
REGIO - De IJhorstermarkt geniet grote bekendheid in de wijde omgeving. De markt is een perfecte mix van antiek, brocante, vlo, braderie en warenmarkt. Dit jaar bestaat de markt alweer drieënvijftig jaar. Van de 1e zaterdag in april tot de 1e zaterdag van oktober van 08.00 tot 13.00 uur treft men vele kooplieden en particulieren die hun goederen en waren aan de man proberen te brengen. Zo zijn er onder andere standhouders met boeren kaas, droge worst, sieraden, kleding, fashion, lederwaren, tassen, boeken, prachtige brocante en nog veel meer. Er is altijd wel wat leuks te vinden. Uiteraard wordt er ook aan de inwendige mens gedacht.

Ga door met lezen van "IJhorster Markt op zaterdag 3 juni"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 30
IJHORST - Popkoor Nameless organiseert op 24 juni een speciaal zomerprogramma: 'Cover me in Sunshine' vol met een breed scala aan zang en muziek. Laat je verwarmen door prachtige, bekende Engelstalige en Nederlandstalige popnummers waar niemand stil bij kan blijven zitten!

Ga door met lezen van "Zomers Concert Popkoor Nameless"

Geplaatst door B S

Tweet This!

(Pagina 1 van 1438, totaal 28755 artikelen)