'

Mei 12
RUINERWOLD - Het gonst al enige tijd in de Ruinerwoldse wandelgangen. En Ina van der Sterre van Cafe Centraal kan het nu ook bevestigen. De bekende horecazaak komt per 1 juli in handen van de bekende ondernemersfamilie Huisman uit hetzelfde dorp. Die het voort gaan zetten op een soortgelijke wijze.

Foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Café Centraal Ruinerwold in andere handen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 12
KOEKANGE - Prima Life Fysiotherapie, Fitness en Arbeid & Gezondheid zal een bijdrage gaan leveren aan de vitaliteit en fitheid van de inwoners van Koekange. Vanaf 1 april zijn ze aangesloten bij de deelnemende partijen rondom het sportakkoord Koekange.

Ga door met lezen van "Prima Life onderdeel samenwerking sportakkoord Koekange"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 12
RUINERWOLD - Het bestuur van stichting Oldtimerdag Ruinerwold heeft besloten om de voorbereidingen voor de 28e Oldtimerdag in Ruinerwold op te starten.

foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Voorbereidingen Oldtimerdag Ruinerwold in volle gang"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 12
REGIO - Zin om wat te doen op Hemelvaartsdag 13 mei? Doe dan mee met het ommetje bij de Veurdeale in Havelte. Er is een korte wandelroute van 5 km en een lange route van 9 km uitgezet. Opgave via info@deveurdeale.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 11
Doe mee en onderteken de petitie!

RUINERWOLD - Helaas mogen we onze deuren nog niet openen terwijl er op De Drentse Koe volop ruimte is voor de kids om heerlijk te spelen.


Ga door met lezen van "Laat kinderen weer toe in de Drentse Koe"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 11
DRENTHE - Het Oorlogsdagboek van Drenthe heeft een zilveren award gewonnen op de WorldMediaFestivals 2021 in Hamburg.

Ga door met lezen van "Zilveren award voor ‘Het Oorlogsdagboek van Drenthe’"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 11
RUINERWOLD - Zin om iets te doen op 2e Pinksterdag maandag 24 mei 2021? Geef je dan snel op voor de: 'Spekbraanders Bike Ride'. Dit is een prachtige fietstocht door de regio. Deze fietstocht is 27,6 km. De Start is bij Museumboerderij de Karstenhoeve (pleintje achter bij de baanderdeur) met koffie/thee en zelfgebakken Perencake. Voor onderweg krijgt u een: lunchpakket / borrel box mee. Na afloop wordt u verwend met Opoes zelfgemaakte Soep.Ga door met lezen van "Fietstocht 2e Pinksterdag Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 10
ZUIDWOLDE - Op steeds minder openbare plaatsen wordt het roken nog toegestaan. Het bestuur van Jeugd Voetbal Zuidwolde vindt ook dat roken en jeugdvoetbal niet samen gaan.

Ga door met lezen van "Sportpark Woltingeslag rookvrij voor de jeugd!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 10
DE WOLDEN - Beeldt u zich eens in dat u in de supermarkt staat met een lijstje van wat u nodig heeft. Een half uur later wandelt u de supermarkt weer uit – niet alleen met wat er op uw lijstje stond, maar ook met een broodje voor onderweg, de 1+1 gratis pudding uit de reclame en een zak chips voor op de bank vanavond die u bij de kassa tegenkwam. Herkent u dit?

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Gezond(e) boodschappen doen: vanzelfsprekend of een uitdaging?"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 10
DRENTHE – De Technologie en Zorg Academie (TZA) Drenthe gaat vandaag formeel van start. Binnen de TZA Drenthe werken 20 partijen samen om ervoor te zorgen dat technologie in de zorg zó gebruikt wordt dat de werkdruk van medewerkers in de zorg vermindert, mensen met een zorgvraag zo zelfstandig en prettig mogelijk kunnen leven en dat meer zorg met minder medewerkers kan worden geleverd.

Ga door met lezen van "Technologie en Zorg Academie Drenthe van start"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 10
RUINEN - Op 13 mei 2021 is het 90 jaar geleden dat de voetbalvereniging is opgericht. Destijds onder de naam N.O.A.D. (Nooit Opgeven Altijd Doorgaan) met 12 leden. Het voetballen werd steeds populairder en naast N.O.A.D. werden ook andere clubs in Ruinen opgericht. R.A.C. (Ruiner Adspirantenclub) en Ruiner Boys. In Ansen werd gevoetbald onder de naam V.I.O.S. (Vooruitgang is ons streven).

Ga door met lezen van "V.V. Ruinen bestaat 90 jaar"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 10
RUINERWOLD - Vrijdag 23 april is de jarenlange samenwerking met Fysio De Commissaris en VVR weer officieel verlengt. Fysiotherapie De Commissaris uit Meppel ondersteunt ons nu al vele jaren, bij het opleiden van het (jeugd)-kader op vele gebieden. We kunnen spreken van een zeer prettige samenwerking waarmee we zeer goede resultaten behalen. Content zijn we dan ook zeker met de verlenging van deze samenwerking.


Ga door met lezen van "Samenwerking Fysio De Commissaris en VVR verlengd"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 9
DE WOLDEN - Het college heeft een groot aantal maatregelen gepland in de periode 2021-2025 om wegen en fietspaden veiliger te maken. Voor de projecten is subsidie van het Rijk en de provincie toegezegd. Het Rijk draagt 640.000 euro bij en de provincie 668.000 euro. Voor de gemeente blijft ongeveer 800.000 euro over. Dat geld komt uit bestaande budgetten.

In Ruinerwold werd vorig jaar een verkeersveilige fietsverbinding aangelegd. Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Subsidies voor verkeersveiligheid"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 9
RUINERWOLD - Ingmar Mulder heeft zaterdag zijn eerste contract getekend bij voetbalclub Heerenveen. De jeugdspeler uit Ruinerwold heeft zich voor drie jaar aan SC Heerenveen verbonden. De centrale verdediger speelt al sinds 2014 in de jeugdacademie van de Friese club.

Ga door met lezen van "Ingmar Mulder tekent contract bij Heerenveen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 9
DE WOLDEN - Het college van B & W De Wolden gaat aan de slag met de invulling van de bezuinigingen op het sociaal domein in 2021 en verdere jaren en de Kadernota Sociaal Domein. Over 2021 gaat het over vermindering van de uitgaven met 600.000 euro en structureel 1,2 miljoen. De gemeenteraad wil daar uiterlijk 24 juni besluiten over nemen.

foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Opdrachten herijking sociaal domein"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 9
REGIO - Voorzichtig is er door Stichting Welzijn Staphorst in het klein weer gestart met een aantal activiteiten zoals jeu de boules, biljart, wandelen, de creatieve donderdagmiddag etc.

Ga door met lezen van "SWS open in het klein"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 8
STAPHORST - Op Hemelvaartsdag donderdag 13 mei en op vrijdag 14 mei is de telefoon van Automaatje niet bereikbaar. Het is het advies om komende week op tijd te bellen komende week om een autorit te kunnen plannen vanaf 15 mei.

Ga door met lezen van "ANWB AutoMaatje Staphorst "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 8
DE WOLDEN - Op dit moment leven we in een rare en onzekere tijd. Er zijn veel gezinnen die het zwaar hebben in deze Lock down. Er moeten veel ballen in de lucht worden gehouden. En bij gezinnen die het al zwaar hadden voordat we te maken kregen met corona, dreigt overbelasting.

Ga door met lezen van "Stichting Buurtgezinnen zoekt gezinnen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 8
DE WIJK - Het Oranjefestival van WIJC in De Wijk is een groot succes geworden. Bijna zestig jongens en meisjes hadden zich voor de kennismaking dag opgegeven. Vrijdagochtend was het programma voor de jeugd jo 6, 7 en 8 jaar. En Vrijdagmiddag voor jo 9, 10 ,11 en 12 jaar.

Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "WIJC Oranjefestival is schot in de roos"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 7
REGIO - Het bestuur van de fietsgroep van Stichting Welzijn Staphorst is bij elkaar geweest en heeft met elkaar gesproken over het samen fietsen.

Ga door met lezen van "Fietsgroep SWS is startklaar"

Geplaatst door B S

Tweet This!

(Pagina 1 van 1331, totaal 26618 artikelen)