'

Mrt 9
HOOGEVEEN – Zaterdagmiddag hebben twee onderzoekers hun bevindingen gepresenteerd over een mysterie dat in 2007 plaatsvond in Hoogeveen.
Bij het Annen Animal Centre raakten begin november 2007 25 mensen onwel, deze personen werden ook allemaal met vage ziekteverschijnselen in het ziekenhuis opgenomen. Nu bijna 7 jaar na dato denken 2 onderzoekers de sleutel tot de oplossing van deze zaak gevonden te hebben. Volgens hen is de oorzaak te zoeken in het feit dat er vaker problemen waren met het riool, en dat er waarschijnlijk slachtafval in het riool is terecht gekomen. Toen dit in contact kwam met bleekloog gaf dit een chemische reactie die de onderzoekers omschrijven als ‘’ Cyanide-achtige verschijnselen’’ .

Het bedrijf Annen Animal Centre ging failliet na de gebeurtenissen. Zoals het nu dus blijkt buiten hun schuld om. De eigenaren van het bedrijf gaan zich beraden op verdere stappen. Wie er verantwoordelijk is voor deze gebeurtenissen is niet bekend.

Zaterdagmiddag kwamen de onderzoekers hun bevindingen presenteren aan de familie Annen. Met geurproefen werd geprobeerd de geur die er destijds vrijkwam, na te bootsen. Dit gebeurde met een stukje kipfilet en verschillende soorten bleekloog. Na verschillende proeven herkenden de beide broers, en de ex werknemers, de geur. Volgens de experts is dit een penetrante lucht , die direct de ziekteverschijnselen vertoond zoals alle mensen hebben ondervonden.
Gemeentebelangen van Hoogeveen gaan over deze zaak vragen stellen in de gemeenteraad.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA