'

Jul 9
RUINERWOLD - TC ’t Wold organiseert in het weekend van 11, 12 en 13 juli het 1e Kroes Accountancy Beachtennistoernooi. Er wordt gespeeld in een Pro Klasse (speelsterkte t/m 7) en een Fun Klasse (speelsterkte 8, 9 en niet-tennissers). Een lidmaatschap van een tennisclub is niet nodig. De minimumleeftijd is 15 jaar.

We spelen in poules (je speelt minimaal 3 wedstrijden). Herendubbel, damesdubbel en gemengd dubbel spelen in 1 poule. Verhinderingen zijn alleen op vrijdagavond toegestaan.

Opgave via onderstaande link: http://www.toernooi.nl/onlineentry/tournamententry.aspx?id=50601396-BE5F-40A8-9F0D-EDCBF749D0C7
Indien je niet lid bent van een tennisclub geef je bij de opgave aan: speelsterkte 9 en club ‘geen’.

De kosten bedragen € 15,00 p.p. Dit is inclusief materiaal en een barbecue op zaterdagavond. Om een idee te krijgen van een beachtenniswedstrijd kun je klikken op onderstaande link:
http://www.youtube.com/watch?v=7ioD_iYMRDI

We zien uw aanmelding graag tegemoet. Opgeven kan t/m dinsdag 1 juli.

Met vriendelijke groeten,

De toernooicommissie

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA