'

Jun 17
RUINERWOLD - De Franse Markt met kunst en brocante achter Café de Kastelein in Ruinerwold is dit jaar op zondag 22 juni. We proberen op deze dag een de Franse sfeer hier naar toe te halen. De markt wordt ingevuld met kunstenaars uit de omgeving, die hun werken laten zien en verkopen. Maar ook kramen met kruiden, kleding, kaas, ijs, oude boeken en brocante.
Voor elke liefhebber een 'must' om deze markt in Ruinerwold te bezoeken en lekker te snuffelen naar dat ene mooie ding. Het aanbod voor deze markt is groot, er hebben zich al een groot aantal deelnemers opgegeven.

De markt is laagdrempelig en eenvoudig, maar wel sfeervol en gezellig De nadruk van dit evenement ligt niet in de sfeer van braderie of rommelmarkt maar specifiek kunst en brocante en sfeer.

Dus als u leuke dingen wilt bekijken of lekker snuffelen, dan bent u welkom op zondag 22 juni van 11.00 uur tot 17.00 uur.
De entree is gratis AU REVOIR info 0522481979/482354

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA