'

Jun 28
LINDE - Op vrijdag 4 juli sluit obs De Lindert voorgoed haar deuren vanwege de fusie met obs Reestzicht in Drogteropslagen. Na de zomervakantie start in het schoolgebouw in Drogteropslagen een nieuwe plattelandsschool. In de laatste schoolweek bundelen de leerlingen, ouders en leerkrachten van De Lindert de krachten nog eens om de sluiting van de school niet zomaar ongemerkt voorbij te laten gaan. Op woensdag 2 juli zullen de kinderen overdag worden verrast met een avontuurlijk uitje.

Alle oud-leerlingen, (oud-)ouders en andere betrokkenen bij de openbare basisschool De Lindert, zijn woensdagavond tussen 18.00 en 21.00 uur van harte welkom om het gebouw nog eenmaal binnen te lopen om prachtige verhalen op te halen en de laatste indrukken op te doen. In de lokalen hangen nog foto’s uit het verleden. Voor de belangstellenden zal een kop koffie klaar staan. De leerlingen kunnen deze avond op het sportveld bij de school kamperen. Vooraf is er voor ouders en leerkrachten nog een barbecue en kan men nog afscheid nemen van de leerkrachten die meegaan naar Reestzicht en van juf Mariska Mulder en juf Linda Dekker, die na de vakantie naar andere scholen binnen Wolderwijs vertrekken.Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA