'

Jul 19
RUINEN - In het seizoen 2014 speelt Stichting Openluchtspel Ruinen (SOR) het blijspel “De Politie speelt vals”. Dit van origine Duitse toneelspel, met als titel “Stress im Polizierevier”, is geschreven door Walter G. Pfaus en in het Nederlands vertaald door Huib Drukker. Voor de SOR is het stuk bewerk door Marja Mulder, die ook de regie voor haar rekening neemt.

Het verhaal speelt in een bescheiden politiebureau, waar de hele dag door van alles is te doen. De meest uiteenlopende personen komen het bureau binnen voor van alles en nog wat. Sommigen zien het bureau zelfs als hun tweede huis. Daarnaast heerst er behoorlijk wat rivaliteit tussen de politiemensen op het bureau. Deze rivaliteit heeft overigens niets met het politiewerk te maken. Er ontstaan dan ook toestanden, die zorgen voor heel wat misverstanden, hilarische momenten en vooral….. veel vermaak.

De spelersgroep is al enige tijd enthousiast aan het repeteren en hebben er zichtbaar en hoorbaar plezier in. Er wordt gespeeld in een prachtig en passend decor. De aanpak van regisseuse Marja Mulder draagt er aan bij, dat het beste uit de spelers wordt gehaald. “De Politie speelt vals” is in alle opzichten een garantie voor een zeer genoeglijke avond toneelplezier.

De première van het stuk is op dinsdag 29 juli 2014. Het stuk wordt in totaal zeven keer opgevoerd. Kaarten zijn vanaf 1 juni a.s. verkrijgbaar bij TIP Ruinen, telefoonnummer 0522-471 700. Het toneelstuk wordt uitgevoerd in het openluchttheater “De Baete” aan de Wolvenweg in Ruinen. Voor meer informatie en voor de overige speeldata kunt u terecht op www.openluchtspelruinen.nl.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA