'

Jul 21
Inmiddels 10.000 e-books in de Bibliotheek

DE WOLDEN - Het aantal e-books van de Bibliotheek groeit snel: er zijn inmiddels zo’n 10.000 titels te leen. En er blijkt veel vraag naar te zijn: het aantal bibliotheekleden dat e-books leent, stijgt voortdurend. Het uitlenen via e-books is nu dan ook een belangrijk onderdeel van het dienstenpakket van de Bibliotheek.
Makkelijk lenen
Wie lid is van de Bibliotheek kan heel makkelijk e-books lenen. De e-books zijn zonder extra kosten te leen. Ze kunnen worden gelezen op vrijwel alle bekende apparaten: tablet, mobiel, computer of e-reader. Downloaden kan via de speciale app of via www.bibliothekendrenthe.nl/ebooks. Klanten kunnen maar liefst 10 e-books tegelijk lenen. Na drie weken verdwijnen de boeken vanzelf.

E-books vooral populair tijdens vakantie
Vooral in de vakantieperiode blijken klanten het prettig te vinden om e-books te lenen: je kunt zo heel veel lezen tijdens je reis zonder dat je met zware tassen hoeft te sjouwen. De Drentse bibliotheken voeren daarom in de zomer een actie om meer klanten speciaal voor e-books te werven.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA