'

Dec 18
RUINERWOLD - Vervoerder DHL is per direct gestopt met het bezorgen van pakketten waar carbid uit Ruinerwold in zit. “De schrik is ons om het hart geslagen. We willen niet dat onze chauffeurs door carbidpakketten van handelaren in gevaar worden gebracht”, zegt Ewout Blauw namens DHL pakketpost.

Al maanden geeft ‘melkbusshop.nl’ uit Ruinerwold carbid en bussen mee aan de transporteur met zijn immense verzamelcentrum op industrieterrein Hessenpoort in Zwolle. “De groterere bestellingen gaan met een speciale transporteur, die vergunning heeft voor 4.000 kilo carbid tegelijk”, zegt Wesley Zantinge van het bedrijf. “Alleen de verpakkingen met kleinere hoeveelheden worden aangeboden aan DHL” – samen nooit meer dan 50 kilo.

Maar DHL vindt het ‘absoluut onacceptabel’ dat de chauffeurs met carbid hebben rondgereden. “Dit kan echt niet”, zegt Blauw, nadat de Stentor de vervoerder heeft gewezen op de website waarin de artikelen worden aangeboden. Zantinge is ‘niet echt blij’ over de actie van de Stentor en DHL. “Het vervoer is veilig! Carbid ontploft nooit uit zichzelf.” Bron: De Stentor

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA