'

Mrt 6
DE WIJK - Op zondagmiddag 20 maart wordt er een gezellige middag georganiseerd in ontmoetingscentrum de Havezate te De Wijk. Zangeres Wilma Fieten komt optreden net als het koor de Dickninger Geuzen uit de Wijk. Wilma die inmiddels vijf Cd's op haar naam heeft staan geniet van vele landelijke optredens. Toch geeft ze aan de optredens in de buurt het leukst te vinden.

Wilma Fieten
Op zondagmiddag 20 maart wordt er een gezellige middag georganiseerd in ontmoetingscentrum de Havezate te De Wijk. Zangeres Wilma Fieten komt optreden net als het koor de Dickninger Geuzen uit de Wijk. Wilma die inmiddels vijf Cd's op haar naam heeft staan geniet van vele landelijke optredens. Toch geeft ze aan de optredens in de buurt het leukst te vinden. Juist voor de ouderen en alleenstaanden is er voor de zondagmiddag gekozen om ze een leuke middag te geven. Uiteraard zijn andere mensen ook welkom! Aanvang van deze middag is 14.00 uur, en de zaal is open vanaf 13.30 uur. De kosten zijn € 7,50 incl. koffie of thee. Kaarten in de voorverkoop – de Havezate te De Wijk.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA