'

Aug 10
DE WIJK - B&W maken bekend dat zij hebben besloten tot het afsluiten van het verkeer op Commissieweg in de Wijk, vanaf de Slenkenweg tot en met de Leijenweg in de Wijk. De toegangswegen Haalweidigerweg, Respersweg, Stapelerweg hebben hierdoor geen doorgaandkarakter meer. De afsluiting geldt alleen op 24 september 2011 vanaf 13.00 tot 16.30 uur tijdens de onthulling van het landelijke monument voor geweldslachtoffers op de kruising Stapelerweg-Commissieweg in de Wijk. Het verkeer wordt ter plekke omgeleid.

Ga door met lezen van "Wegafsluiting de Wijk "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 10
DE WIJK - Op zondag 21 augustus organiseert de Motorclub De Antrappers uit De Wijk een Monstertoerrit. Dit is een jaarlijkse lange toertocht voor motoren die dit jaar richting de Achterhoek en een stukje Duitsland voert. Een pittige tocht wat lengte betreft, maar we komen over mooie weggetjes en hebben regelmatig even pauze. Als het weer deze dag mooi is zelfs een zeer unieke rustplaats in Duitsland De lengte is ca. 300 km. Vertrek bij Café De Wiekslag in De Wijk is om 09.00 uur. Deelname is gratis voor zowel leden als niet leden. Iedereen die van motorrijden houdt is dus welkom.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 10
VEENINGEN - Wie wil genieten van een stukje Drentse gastvrijheid in het Limburgse heuvelland, vindt dat in Hotel Roo in Valkenburg. Henk en Mariska Smilde-Dolsma uit Veeningen runnen sinds een paar maanden dit hotel. Het begon allemaal als een grapje, vertellen Henk en Mariska. We kwamen al jaren naar dit hotel in Valkenburg en de vorige eigenaar had geen opvolger. Hij vroeg of het niet iets voor ons was, omdat we de omgeving zo mooi vonden en weleens hadden gezegd dat we hier wel wilden wonen. Van het één kwam het ander en toen hij vorig jaar weer heel serieus vroeg zijn we echt heel goed na gaan denken wat we wilden en of het haalbaar was. We hadden geen beiden de nodige diploma's en met je hele hebben en houden verhuizen doe je ook niet zo maar.Ga door met lezen van "Veeningse veehandelaar start hotel in Valkenburg"

Geplaatst door B S

Tweet This!