'

Aug 14
MEPPEL – Agenten hebben in de nacht van zaterdag op zondag een 46-jarige vrouw uit Meppel aangehouden aan de Woldstraat wegens het snorfietsen onder invloed. Op het bureau blies de vrouw 710 ugl. Bij controle bleek de vrouw niet in het bezit van een rijbewijs. Tegen haar is proces-verbaal opgemaakt.

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 29-jarige man uit Meppel aangehouden. De man wordt verdacht van het rijden onder invloed. Rond 4.00 uur had een eenzijdig ongeval op de Middenveldweg plaatsgevonden. Een bestuurder was met zijn auto tegen een verkeerslicht gereden en had de plaats van het ongeval verlaten. Kort daarna wisten agenten de 29-jarige man aan te houden op verdenking van betrokkenheid bij het ongeval. Op het bureau blies de man 570 ugl. Het rijbewijs van de man is ingevorderd.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 14
DRENTHE – De politie houdt de komende week verkeerscontroles op dinsdag 16 augustus op de N376 en op donderdag 18 augustus op diverse plaatsen in Zuid-Oost Drenthe.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 14
DE WIJK / IJHORST - De volgende kunstroute vindt plaats van 8 t/m 25 september 2011, elke donderdag t/m zondag van 11 tot 17 uur. Dit jaar krijgen taalkunst en poëzie een plek in de kunstroute. Aan weerzijden van het grensriviertje de Reest wordt in het Drentse dorp De Wijk en het Overijsselse dorp IJhorst kunst tentoongesteld die een nadere verkenning waard is. De Stichting Kunstroute De Wijk - IJhorst biedt jaarlijks een combinatie van kunstsoorten in de context van de bijzondere omgeving van het REESTDAL en twee op elkaar aangewezen dorpen. De combinatie van kunst en omgeving moet met een gevarieerd aanbod voor een breed publiek toegankelijk zijn. In 2008 werd de kunstroute voor het eerst georganiseerd.

Ga door met lezen van "Kunst verkennen in De Wijk en IJhorst"

Geplaatst door B S

Tweet This!