'

Aug 15
VEENINGEN - Door snel handelen van twee leerlingen van de Politie Academie kon een automobilist, die vermoedelijk onwel was geworden op de A28 ter hoogte van Veeningen, gered worden. Toen de twee de auto voor hen opeens van de weg in de sloot zagen verdwijnen, aarzelden zij geen moment. Zij belden met de alarmcentrale voor de nodige hulpverlening. Het slachtoffer haalden zij ondertussen uit de te water geraakte auto. Direct startten zij met het reanimeren. Hierbij werden zij geholpen door twee andere weggebruikers. Toen het ambulancepersoneel arriveerde, namen deze de hulpverlening over. Het slachtoffer is voor verdere behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. Door het ongeluk vormde zich een lange file op de A28 tussen de Wijk en Meppel.


Foto links: Alex Wever - foto Rechts: Weblog-dewolden.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 15
MEPPEL – Zondagnacht kreeg de politie een melding dat aan de Weerddwarsstraat een groep jongens over autodaken liep. Nadat ze waren betrapt gingen ze er vandoor. Samen met een getuige, die bij de politie in de auto stapte, werd de achtervolging ingezet. In de omgeving kon op aanwijzingen een verdachte worden aangehouden, een 19-jarige man uit Meppel. Later bleek dat er over drie auto’s was gelopen; voetsporen op het dak gaven dit aan. De aangehouden verdachte is ingesloten. Naar de overige verdachten vindt een nader onderzoek plaats.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 15
IJHORST – In de nacht van zaterdag op zondag werd aan de burgemeester Van Wijngaardenstraat een 26-jarige man uit Balkbrug beschoten (vermoedelijk met een luchtbuks of paintballpistool) door een man met bivakmuts op. De man reed samen met zijn vriendin met de auto over de Van Wijngaardenstraat toen de weg werd geblokkeerd door twee palen. Toen de man de palen van de weg af had gehaald, kwam er een man met bivakmuts op uit het bos en werd de man uit Balkbrug beschoten met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp, vermoedelijk een paintballgun. De politie heeft een onderzoek ingesteld.
Geplaatst door B S

Tweet This!