'

Aug 18
ECHTEN - Er staan allemaal schildersdoeken op de brink in Echten. Er kan in de buiten luchten geschilderd worden op muziek van gitarist Serge Epskamp! Aan het eind van deze workshop gaat de cursist met een eigen gemaakt kunstwerk ( 60x70 cm )naar huis! Deelname incl. materialen 20,= pp. Deelnemen aan een workshop kan spontaan maar u mag zich ook aanmelding via info@delibre.nl of tel. 0528 37 37 66. De Galerie is geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur en op afspraak. Zuidwolderweg 2a, 7932 PP Echten (Dr).

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 18
RUINERWOLD - Woensdagavond werden de vrijwilligers op de hoogte gebracht om alles in goede banen te leiden voor aankomende zaterdag. Het betrof hier de vrijwilligers die deelnemers ontvangen, begeleiden op de route en helpen bij de inschrijving etc. Er waren ongeveer 100 mensen aanwezig. De begeleiders op de motoren waren er niet, die hadden de route en informatie al eerder doorgenomen.

foto: G. de Groot

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 18
ECHTEN – Woensdagavond reed een 21-jarige man uit Ruinen met een tractor over de Ossehaarseweg. Door nog onbekende oorzaak raakte hij van de weg en kwam in de sloot terecht. De bestuurder werd uit het voertuig geslingerd. Hij is naar het Bethesdaziekenhuis gebracht.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 18
DRENTHE - Consumenten zijn deze zomer duurder uit, als zij een drankje bestellen op het terras. Ten opzichte van vorig jaar stegen de prijzen op de terrassen van de 21 grootste steden met 3,6 procent, berekende horeca-adviesbureau Van Spronsen & Partners. Amsterdam is voor het achtste jaar op rij de duurste terrasstad, gevolgd door Den Bosch, waar de prijsstijging met 7,4 procent het hoogst was. Net als vorig jaar zijn mensen in Nijmegen het goedkoopst uit.

Ga door met lezen van "Drankje op terras duurder"

Geplaatst door B S

Tweet This!