'

Aug 21
ZUIDWOLDE – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag na een vechtpartij op de Reuvenkamp twee aanhoudingen verricht. De politie had een melding gekregen en ter plekke troffen agenten twee groepen aan die ruzie hadden. De politie hield een 20-jarige man uit Zuidwolde aan omdat hij een ruit zou hebben vernield van een woning aan de Reuvenkamp. De politie hield ook een 19-jarige man uit Zuidwolde aan omdat hij een riem in zijn handen had en telkens naar de 20-jarige verdachte wilde gaan. De reden van de vechtpartij is nog onbekend en de politie heeft de zaak in behandeling.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 21
ZUIDWOLDE – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 17-jarige jongen uit Alteveer aangehouden voor baldadigheid. Agenten reen over de Kerkenbosweg en zagen twee jongens op een scooter rijden zonder helm. De achtervolging werd ingezet en agenten zagen op een gegeven ogenblik dat een van de jongens tegen een aantal stoelen stond te schoppen. De andere jongen was op de scooter verdwenen. De 17-jarige jongen werd aangehouden voor baldadigheid en daarvoor werd op het politiebureau proces-verbaal opgemaakt. De jongen kreeg ook een bekeuring voor het rijden zonder helm.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 21
DRENTHE – Politie Drenthe controleert structureel het verkeer op de meest verkeersonveilige wegen in Drenthe. Controleren gebeurt op basis van onderzoeksgegevens over de meest verkeersonveilige wegen in Drenthe. Uit deze gegevens zijn voor ieder speerpunt (snelheid, alcohol, roodlicht, helm, gordel) de meest verkeersonveilige weggedeelten geselecteerd waar Politie Drenthe structureel controleert. Als verkeersdeelnemer kunt u invloed op de verkeersveiligheid uitoefenen door de verkeersregels na te leven. In week 34 heeft Politie Drenthe twee controles gepland. Op 23 augustus staat een controle gepland op genoemde speerpunten in Zuid-Oost Drenthe en op 26 augustus staat een alcoholcontrole gepland in Zuid Drenthe.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 21
ZUIDWOLDE - De nieuwe website van Stichting Diyo Nepal gaat zaterdagmiddag 3 september de lucht in. Dit gebeurt tijdens een kleurrijke middag in Nepalese sfeer. Stichting Diyo Nepal probeert zo concreet mogelijke hulp te bieden aan gezinnen in het Dhadinggebied in Nepal. Ilse Bennink, geboren in Zuidwolde, vertrok in 2007 naar Nepal en is daar getrouwd met Shiva Sapkota. Samen vormen ze het veldteam voor de stichting. De basis van het opbouwwerk wordt gevormd door drie pijlers: Verbeteren van leefomstandigheden, Bevorderen van Zelfredzaamheid en Educatie en Onderwijs. Op verschillende manieren wordt binnen deze drie pijlers geprobeerd om mensen in Nepal vooruit te helpen. Door in te zetten op individuele hulp aan mensen en gezinnen meent Stichting Diyo Nepal dat de ingezette gelden het grootste effect sorteren. Het afgelopen jaar heeft de stichting enkele nieuwe projecten opgezet. Ook zijn er nieuwe partners van de stichting waardoor er nieuwe activiteiten kunnen worden ontplooid.

Ga door met lezen van "Stichting Diyo Nepal lanceert nieuwe website"

Geplaatst door B S

Tweet This!