'

Feb 13
RUINERWOLD - Een week na het onverwachte vertrek van hoofdtrainer Gert Jan Hoekstra was het zondag de verantwoordelijkheid van Machiel Morsink om de Ruinerwoldse equipe scherp te krijgen voor het treffen met MKV’29. De interim-hoofdtrainer uit De Wijk, en tevens legendarisch oud-keeper van vv Wacker, gaf de selectie te kennen geen genoegen te nemen met minder dan drie punten. Genadeloos zijn en strijden voor elke meter zou de basis van succes zijn. Wijsheden die Morsink heeft opgedaan in de jarenlange slopende concurrentiestrijd met Sander Veenstra.

Ga door met lezen van "Ruinerwold wint in ijskoud Leeuwarden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 13
RUINERWOLD - Zaterdagavond is Anna-Sophie Huisman uit Ruinerwold met Spoekedammetje’s Nikos is Drents Kampioen geworden in de klasse D/Z2 indoor 2017. Afgelopen zomer werd ze al Drents Kampioen outdoor 2016. Zij moest zich 28 jan selecteren in Bronneger om finale te mogen rijden in Emmen, ze won de proef met ruim 70%. Op 11 februari moest ze een proef rijden en een kür op muziek. Deze procenten werden bij elkaar opgeteld en hierbij werd Anna-Sophie Drents Kampioen. Ze mag Drenthe nu gaan vertegenwoordigen op 4 maart op het NK in Ermelo.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 13
ZUIDWOLDE - Bijna 200 mensen wisten afgelopen zaterdagavond de weg naar muziekcafé de Zuiderhof te vinden. Sinds lange tijd werd daar weer een jamsessie georganiseerd door initiatiefnemers Leonoor Colenbrander, Herman en Bart-Jan Schinkel en Hendrik Slagter.


foto: F. Bennink/Compleet In Beeld

Ga door met lezen van "Muzikanten uit gehele regio aanwezig bij jamsessie"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 13
DE WOLDEN - Op maandag 27 februari organiseert GroenLinks een thema avond met als onderwerp ‘Mobiliteit in de Wolden’. Dhr. Jan van Selm, directeur van publiek vervoer Groningen/Drenthe zal op deze avond iets komen vertellen over de ontwikkelingen in het personenvervoer. We kennen allen de grote, vaak lege bussen, maar er zijn ook veel nieuwe ontwikkelingen op het gebied van vervoer.

Ga door met lezen van "Thema avond GroenLinks"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 13
RUINERWOLD - Zondag 19 februari 10.00u wordt op Blijdenstein weer een ‘appeltaartdienst’ gehouden. In het beleidsplan staat dat we kerk voor het dorp willen zijn, maar wat hebben we eigenlijk te bieden? En waar is behoefte aan? Een posterserie die de Protestantse Kerk heeft uitgebracht zegt dat het in de kerk allereerst om ‘geloven’ gaat.

Ga door met lezen van "'Appeltaartdienst’ Blijdenstein"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 13
RUINERWOLD - zondagmiddag moest KIOS het opnemen tegen ALO uit Den Haag. De hekkensluiter van de competitie speelde voor zijn een van zijn laatste kansen om degradatie te ontlopen. KIOS speelt nog voor 1ste plek. Echter, kreeg het al voor de wedstrijd te horen dat koploper OWK nipt had gewonnen en dat kansen voor KIOS op eventueel een kampioenschap steeds kleiner lijken te worden.

Ga door met lezen van "KIOS eenvoudig langs de hekkensluiter"

Geplaatst door B S

Tweet This!