'

Sep 7
DE WIJK - De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag een 29-jarige automobilist uit Amsterdam aangehouden. Een speekseltest wees uit dat de man onder invloed van drugs verkeerde. De man werd op een parkeerplaats bij een tankstation bij De Wijk langs de A28 gecontroleerd. In de auto werd een sterke henneplucht geroken.

Ga door met lezen van "Aanhouding rijden onder invloed van drugs"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 7
DRENTHE - Middelbare scholieren in Drenthe halen gemiddeld een 6,534 op de cijferlijst. Dat blijkt uit onderzoek van online winkelcentrum beslist.nl. Hierbij is gekeken naar de gemiddelde cijferlijsten over een periode van vijf jaar. Voor het eindexamen halen scholieren in Drenthe gemiddeld een 6,449.


foto: Reinder Smit

Ga door met lezen van "Drentse scholieren scoren gemiddeld een 6,534"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 7
ALTEVEER - Dinsdag 5 september was de schuur van Alteveer 55 versierd en aangekleed voor de ontvangst van de Zonnebloemgasten. Tegen 11.00 uur kwamen ze uit alle uithoeken van de Wolden aangereden: zelf per auto, opgehaald door vrijwilligers, per taxi en zelfs per duo-fiets.

Ga door met lezen van "Gezellige Zonnebloem Picknick"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 7
DRENTHE - De burgemeesters in Drenthe bezoeken op woensdag 13 september basisscholen in de provincie om het startsein te geven voor Oktobermaand Kindermaand; een maand vol kunst en cultuur voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Zij doen dit door het “ik hou van cultuur”-verjaardagsspel te spelen.

Ga door met lezen van "Burgemeesters geven startsein Oktobermaand Kindermaand"

Geplaatst door B S

Tweet This!