'

Sep 10
DE WIJK - B&W maken bekend dat zij hebben besloten tot het intrekken van een gehandicaptenparkeerplaats in de Secr. D.J.M.C. Ottermanweg tegenover nummer 24 in De Wijk. Tevens hebben zij besloten een gehandicaptenparkeerplaats in te stellen in de Secr. D.J.M.C. Ottermanweg naast nummer 31 aan de openbare parkeerplaats.

Ga door met lezen van "Verkeersbesluit "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 10
DE WIJK - Op 12 september overhandigt de heer Korver namens de Lions De Wolden een collectie boeken in eenvoudige taal aan de bibliotheken in de Wolden. In Nederland is 1 op de 9 mensen tussen de 15 en 65 jaar laaggeletterd. Laaggeletterden beheersen de taal onvoldoende om zich zelfstandig te kunnen redden in de maatschappij. Voor de gemeente De Wolden betekent dit dat zo’n 3.000 inwoners minder taalvaardig zijn. Tweederde van deze groep is van Nederlandse afkomst.Ga door met lezen van "Overhandiging collectie eenvoudig te lezen boeken "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 10
DRENTHE - Precies twintig jaar geleden werd het eerste Alzheimercafé in Nederland opgericht. Ter ere van dit jubileum organiseert het Drents Museum samen met Alzheimer Nederland op donderdag 21 september (Wereld Alzheimer Dag) een Alzheimer Grand Café. Speciaal voor mensen met dementie en hun begeleiders is er van 13.30 tot 16.30 uur een cultureel programma, gevolgd door een afsluitende borrel. Deelname aan het programma is gratis, reserveren is daarom noodzakelijk.

Ga door met lezen van "Alzheimer Grand Café in Drents Museum "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 10
DE WOLDEN - Welzijn De Wolden en Updiggin’ nodigen inwoners van De Wolden en omgeving uit om samen een korte voorstelling te maken. Deze voorstelling zal zaterdag 18 november en zondag 19 november 2017 te zien zijn voorafgaand aan het cross-over popconcert Updiggin’. De repetities starten op dinsdag 12 september. Geïnteresseerden kunnen bij deze repetitie aanschuiven.


Ga door met lezen van "Deelnemers gezocht voor muzikale theatervoorstelling Updiggin' "

Geplaatst door B S

Tweet This!