'

Sep 16
DE WOLDEN - In opdracht van B&W start NTP Infra BV uit Hattem op maandag 18 september met werkzaamheden aan een aantal asfaltwegen. De wegwerkzaamheden bestaan uit het repareren van asfalt, het aanbrengen van een laag asfalt, het aanvullen en afwerken van bermen en herstraatwerkzaamheden.

Ga door met lezen van "Stremming door asfalteringswerkzaamheden "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 16
HOOGEVEEN - Landelijk openen loopbaanprofessionals van Noloc hun deuren in de week van 18 tot en met 24 september voor alle belangstellenden met loopbaanvragen. Tijdens de Week van de Loopbaan zijn alle belangstellenden die willen praten over hun loopbaanontwikkeling welkom. Ze kunnen kosteloos een afspraak maken met een loopbaanadviseur of jobcoach bij hen in de buurt.

Ga door met lezen van "Week van de Loopbaan 2017 ook in Hoogeveen "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 16

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 16
DE WOLDEN - In het eerste kwartaal van dit jaar is een vitaliteitsonderzoek uitgevoerd onder dertien verblijfsrecreatielocaties (van twintig plekken of meer) in De Wolden. De uitslagen van dit onderzoek zijn vertaald in de ontwerpkadernotitie Vitale Recreatieparken De Wolden. Tot en met 4 oktober 2017 ligt de kadernotitie voor iedereen ter inzage.

Ga door met lezen van "Ontwerpkadernotitie Vitale Recreatieparken De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 16
REGIO - Op zondag 17 september organiseert Vocaal ensemble Sequens voor de laatste keer een concert. Na 34 jaar samen zingen en ruim 500 concerten, met name in Groningen en Drenthe, maar vaak ook héél ver daarbuiten, houdt het ensemble op te bestaan in de huidige vorm.

Ga door met lezen van "Slotconcert vocaal ensemble Sequens"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 16
DE WIJK - Vanaf de kantine van voetbalvereniging Wacker aan de Wiltenweg 1 in De Wijk wordt op zondagmorgen 1 oktober 2017 de ATB-tocht van De Wijk verreden. Deze tocht wordt georganiseerd door het wielercomité De Wijk. Er kan gestart worden tussen 9:00 en 10:00 uur en men kan kiezen om 30 en 50 kilometer te fietsen.

Ga door met lezen van "ATB-tocht De Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!