'

Sep 17
RUINERWOLD - Afgelopen zaterdagavond kon de touwtrekploeg uit Ruinerwold het kampioenschap veilig stellen tijdens de laatste competitieronde van het seizoen 2017. De mannen van TTV de Kastelein tekenden deze avond zelf voor de organisatie van de wedstrijd bij Manege Oosterboer in Meppel. Enige zorg was natuurlijk het vele water van de afgelopen week, maar ondanks de grote hoeveelheden neerslag wist de organisatie een perfect wedstrijdterrein voor te schotelen. Alle wedstrijden konden dus onder goede omstandigheden worden afgewerkt.Ga door met lezen van "Touwtrekkers van TTV de Kastelein zijn kampioen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 17
DE WOLDEN – Voor het derde jaar vindt in oktober de Maand van de Vrijwilliger plaats. Dit jaar zal het ViP De Wolden samen met Wijdewolden.nl Sociale Buurtmarkten organiseren door heel De Wolden. Een markt waarbij vraag en aanbod, op het gebied van vrijwilligers en organisaties én maatschappelijke initiatieven bij elkaar wordt gebracht.

Ga door met lezen van "Sociale Buurtmarkten door heel De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 17
RUINERWOLD - Op 30 september is er bij café Centraal 'Beetie Hoken in het naojoar. Kaarten kosten € 8,00 hiervoor zijn te koop bij Ticketbox, Cafetaria 't Wold en café Centraal. Aan de zaal € 10,00. De bands die optreden zijn: Kisjeskearls, Taliband en Kiek Now Us.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 17
ALTEVEER - Voor de achtste keer op rij organiseert De Wolden, dit jaar met medewerking van Plaatselijk Belang Alteveer-Kerkenveld, de jaarlijkse wandeling met de burgemeester. De wandeling is op vrijdag 22 september om 14.30 uur bij het dorpshuis ‘De Alke’ en laat u de mooie plekken van Alteveer en Kerkenveld zien. Deel van de wandeling loopt door het nieuwe Belevingsbos. Iedereen die nieuwsgierig is naar deze omgeving of vragen, tips en adviezen voor burgemeester Roger de Groot heeft, is van harte welkom.

Ga door met lezen van "Wandelen met de burgemeester "

Geplaatst door B S

Tweet This!