'

Sep 18
REGIO - Op vrijdag 29 september 2017 vindt de aftrap plaats van IDENTITIJD, een grootschalig talentontwikkelingstraject voor professionele en amateur beeldend kunstenaars in Drenthe en Overijssel in 2017/2018.
Dit gebeurt met het voorstellen van de 10 Boegbeelden die zich aan het project hebben verbonden. Deze boegbeelden zijn professionele kunstenaars uit beide provincies die grote raakvlakken hebben met het thema Identiteit -in deze tijd-.

Ga door met lezen van "Talentontwikkelingstraject voor beeldend kunstenaars "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 18
Thema-avond van Welzijn de Wolden, Icare en Treant: Vergeetachtigheid.
Ik maak me zorgen en is dat terecht?
De artsen ouderengeneeskunde van zorggroep Treant dhr. van Capellen en mevr. Minderhout verzorgen deze avond.
Wanneer: Dinsdag 3 oktober 2017
Tijd: 19.30 uur
Locatie : Ontmoetingscentrum de Boerhoorn te Zuidwolde.
Heeft U interesse dan kunt U zich aanmelden bij:r.leffers@treant.nl of gerriederoo
zonnedag (5)A

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 18
DE WIJK - Krachttraining is voor iedereen. Ieder lichaam bestaat immers voor een deel uit spieren en je hebt er veel profijt van als je je spieren sterk maakt houdt. Met krachttraining maak je je spieren sterk en stevig. Je kunt hiervoor gebruik maken van onze nieuwe krachttoestellen en gewichten. Je kunt ook spiertraining doen door alleen je lichaam te gebruiken zoals met push-ups en buikspieroefeningen.

Ga door met lezen van "Krachttraining bij Atlas Sport"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 18
DE WIJK - De weersvoorspellingen waren alles behalve ideaal voor een tennistoernooi. De organisatie weet natuurlijk, dat het weer je gehele plan in het honderd kan gooien. Veel regen en een vol programma zijn niet de beste combinatie, dus de noodscenario’s liggen zoals altijd klaar, indien uitgeweken moet worden naar overdekte tennisbanen in de regio. Zowel Meppel als Zuidwolde boden geweldige medewerking, door de banen, waar nodig en mogelijk, beschikbaar te stellen.Ga door met lezen van "Segeko Open Reestdal Toernooi: 'Dubbel'succes!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 18
IJHORST - Op zaterdag 30 september a.s. organiseert Natuurbeschermingsvereniging “IJhorst-Staphorst e.o.” weer een vogelexcursie. Dit keer staat Nationaal Park Lauwersmeer op het programma, een vermaard vogelgebied, waar vogelaars vanuit de vogelkijkhutten duizenden trek- en watervogels kunnen bespieden, met de indrukwekkende zeearend als bonus.

Ga door met lezen van "Excursie naar Nationaal Park Lauwersmeer"

Geplaatst door B S

Tweet This!