'

Sep 19
HOOGEVEEN – Bij een ongeval op de afslag van de A28 naar Hoogeveen is een busje uit de bocht gevlogen. Door nog onbekende oorzaak raakte de bestuurder de macht over het stuur kwijt en belande via de berm in de bosschages. Bij het ongeval raakte niemand gewond.


Foto: Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 19
DRENTHE - Het is zo ver! Op donderdag 21 september lanceert gedeputeerde Henk Jumelet van de provincie Drenthe het Trendbureau Drenthe. Daarmee gaat het Trendbureau Drenthe na maanden van voorbereiding met de partners in het veld officieel van start.

Ga door met lezen van "Trendbureau Drenthe gaat van start"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 19
DE WIJK/IJHORST - Het laatste weekend van de 10de editie van Grensloos Kunst Verkennen komt eraan. Als u nog niet bent geweest en graag wilt genieten van de prachtige kunst in het dal van de Reest , in De Wijk en in IJhorst, dan bent u van harte welkom van donderdag 21 tot en met zondag 24 september.

Ga door met lezen van "Grensloos Kunstverkennen gaat laatste weekend in"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 19
ZUIDWOLDE - Altijd al benieuwd geweest hoe je een portret maakt? Dan zijn deze workshops een mooie gelegenheid voor je om kennis te maken, ook mensen die dit al vaker hebben gedaan kunnen mee doen. Bij portret boetseren komen de nodige vaardigheden om de hoek kijken, zowel technisch als anatomisch en zodra je wat techniek in huis hebt komt natuurlijk ook het gevoelsaspect erbij. Inleven in je model.

Ga door met lezen van "Portret Boetseren"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 19
REGIO - Op 14 oktober zal er vanaf 19.30 een uniek concert plaatsvinden in de evenementenhal Maxx Sports and Events in Hoogeveen. De malletbands van Sempre Sereno Ruinerwold, AMDG Beilen en Wilhelmina Hoogeveen organiseren samen een groot concert waar swingende muziek op onder andere houten slagwerkinstrumenten gespeeld wordt.

Ga door met lezen van "Het grote Mallet and Steel Music Event"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 19
ZUIDWOLDE - Sinds juli 2017 is de oude milieustraat dicht en wordt er druk gewerkt aan de nieuwe milieustraat. Voor de bouwvak is de oude milieustraat gesloopt en is het terrein voorbereid op de bouw. In september is gestart met de bouw van de nieuwe, duurzame milieustraat.

Ga door met lezen van "Start opbouw nieuwe milieustraat De Wolden "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 19
“Laat de gasten maar komen!”

REGIO - Begin oktober opent RSG Wolfsbos de deuren van het leerlingenrestaurant. Tot die tijd zijn de docenten druk om de 4de jaars leerlingen klaar te stomen voor het nieuwe restaurantseizoen.

Ga door met lezen van "Chefs RSG Wolfsbos klaar voor nieuw restaurantseizoen"

Geplaatst door B S

Tweet This!