'

Sep 27
Wij zijn trots op onze nieuwe collectie en dat willen we graag met jullie delen.
Kom gezellig langs, neem iemand mee en geniet deze dagen van een hapje en drankje.


Do 28-9 9.30-21.00 uur
Vr 29-9 9.30-21.00 uur
Za 30-9 9.30-17.00 uur

Deze dagen hebben we grandioze acties oa.
Dames- GRATIS portomonee twv €19.95 bij besteding van €75.--
Heren- Denim actie 2 broeken voor €100.-- !!!
25% korting op herenschoenen*
*zie actielabelGeplaatst door B S

Tweet This!
Sep 27
ZUIDWOLDE - Cbs De Heidevlinder in Zuidwolde heeft afgelopen vrijdag uit handen van gedeputeerde van de provincie Drenthe, Cees Bijl, het bordje ‘Deelnemer Excellentie Traject Drenthe” in ontvangst genomen. Afgelopen jaar werd, middels verschillende scholingsmomenten, werk gemaakt van Eigenaarschap. Eigenaarschap bij school, ouders, leerkrachten en leerlingen.

Ga door met lezen van "Zelfstandig aan de slag"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 27
DE WOLDEN - De raadsvergadering in De Wolden wordt donderdag 28 september voor het eerst rechtstreeks via Streektv uitgezonden. De griffie heeft samen met de lokale omroep een plan gemaakt om Streektv een onafhankelijke, journalistieke rol te geven bij de raadsbijeenkomsten. Om dit plan te bekostigen heeft de lokale omroep in februari van dit jaar bijna zesduizend euro ontvangen voor de aanschaf van extra apparatuur en technische aanpassingen in en rond de raadzaal.

Ga door met lezen van "Eerste tv-programma Streektv rond raadsvergadering De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 27
DE WIJK - Op donderdag 21 september was de vierde Zonnedag De Wijk. Er is met de Valentijns actie weer een leuk bedrag binnengehaald om de Zonnedag voor de ouderen in verzorgingscentrum Dunninghe te kunnen organiseren. De taarten van bakkerij Nijstad werden zeer goed verkocht door de vele vrijwillige taartverkopers.Ga door met lezen van "Geslaagde vierde Zonnedag"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 27
ECHTEN - Zondag 1 oktober aanstaande wordt de eerste Echt 'N Run gehouden in Echten. Een spectaculaire Run met allerlei obstakels. Afgelopen donderdagavond is er in 'd Olde Karke een uitlegavond speciaal voor de vrijwilligers georganiseerd. Hierbij was de opkomst echt heel goed. In totaal doen er 150 deelnemers en zo'n 70 tot 80 vrijwilligers aan dit evenement mee.

Ga door met lezen van "Echt 'N Run aanstaande zondag"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 27
DE WIJK - Het karakteristieke, witte, rietgedekte huisje op de begraafplaats in De Wijk wordt op zaterdag 14 oktober feestelijk geopend. Het krijgt zijn oude functie weer terug. In oude luister is het pand weer hersteld, maar dan in een modern jasje. Het is weer mogelijk om hier overledenen op te baren en bijeenkomsten of condoleances te houden.Ga door met lezen van "Open dag van het 'Huis van Afscheid'"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 27
IJHORST - Op maandag 2 oktober 2017 zal de maandelijkse ledencontactvergadering van Natuurbeschermingsvereniging “IJhorst-Staphorst e.o.” worden gehouden. Het begint om 20.00 uur bij Kroko Multipunt, Heerenweg 42 in IJhorst. Na de pauze geeft Fré Spijk van de archeo-werkgroep SWARS (stichting “werkgroep archeologie regio Staphorst”) een presentatie.

Ga door met lezen van "Fré Spijk over regionale archeologie"

Geplaatst door B S

Tweet This!