'

Aug 13
REGIO - De kans is groot dat de huidige zomer, de zomer van 2018 dus tot de allerwarmste sinds het begin van de waarnemingen gaat uitgroeien. Nu nog voert de zomer van 2003 de lijst aan met een gemiddelde temperatuur van 18,7 graden. Met nog ruim 2 weken te gaan, koerst de huidige zomer af op een gemiddelde temperatuur van iets boven 19 graden. Zelfs als de gemiddelde temperatuur in het nog komende restant van de augustusmaand bijna anderhalve graad onder normaal terecht zou komen, zou de zomer van dit jaar nog de allerwarmste ooit zijn. http://www.weer.nl/nieuws/detail/2018-08-13-zomer-2018-wordt-de-allerwarmste-ooit/

Ga door met lezen van "Zomer 2018 wordt de allerwarmste ooit"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 13
IJHORST - Op dinsdag 14 augustus is iedereen van 12:00 tot 17:00 uur van harte welkom op het Foodtruck Festival in IJhorst. Familiecamping de Vossenburcht aan de Bezoensweg 5 nodigt jong & oud, die van lekker eten houdt, uit voor deze feestelijke middag. Voor de kinderen zal er genoeg vermaak zijn, er is live muziek op het plein en de entree is gratis.

Ga door met lezen van "Foodtruck Festival in IJhorst"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 13
ECHTEN - Op zaterdag 22 september 2018 wordt voor de 8e keer De Wolden- estafette gehouden. De Woldenestafette is een sponsor estafetteloop van 47 km. Het parcours gaat door de gemeente De Wolden en wordt gelopen door teams van 4 tot 8 personen.


foto: Jans Schulting

Ga door met lezen van "Deelnemers en teams gezocht voor Woldenestafette"

Geplaatst door B S

Tweet This!