'

Aug 16
DE WIJK - Iedere vereniging is afhankelijk van vrijwilligers. Met een kleine bijdrage van vele vrijwilligers kunnen wij als Wacker en WIJC een mooie vereniging behouden en verder uitbouwen. Wil je een steentje bijdragen?

Ga door met lezen van "Wacker en WIJC op zoek naar vrijwilligers "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 16
RUINERWOLD - Koetsier Vleeswaren B.V. uit Ruinerwold is onderdeel geworden is van Group of Butchers. De oorsprong van Koetsier Vleeswaren ligt in een dorpsslagerij te Ruinerwold, waar in 1927 een start is gemaakt met de productie van worst en vleeswaren.


foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Koetsier Vleeswaren sluit aan bij Group of Butchers"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 16
DE WOLDEN - Iedereen kan nu via de eigen televisie de Oldtimers volgen tijdens de Oldtimerdag Ruinerwold zaterdag 18 augustus. Vanaf 9.00 uur begint de liveuitzending. Al jaren verzorgt DNO Media (voorheen Streekradio/tv) live radio reportages en tv beelden van de Oldtimerdag. Tijdens het jubileumjaar waren er zelfs 12 uur lang beelden te zien via een camera die boven het parcours was geplaatst.

Ga door met lezen van "Live beelden vanaf de Oldtimerdag"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 16
DE WIJK - Na een erg succesvolle rit in 2017 heeft het bestuur besloten om voor 2018 wederom een Cabriorit De Wijk te organiseren. Deze gaat zondag 19 augustus voor de 12e keer de plaats vinden. Ook dit jaar is er voor gekozen om de start te laten plaatsvinden in het dorp, bij café de Wiekslag. Vanaf 10.30 uur kunnen deelnemers zich daar melden om het routeboekje in ontvangst te kunnen nemen. Er kan tussen 11.00 uur en 12.30 uur gestart worden.


Vlnr: Jan Timmerman, Noes Kam, Arjan Berends en Wichard Alberts met het nieuwe logo. Foto BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Organisatie Cabriorit heeft mooie route uitgestippeld"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 16
DE WIJK - Op donderdag 13 september 19.30 uur wordt een dialoogavond gehouden over sport(en) in De Wolden. De raad gaat graag met elkaar in gesprek over knelpunten, wensen, tips en tops. Hiermee verwacht de raad een beter beeld te krijgen over bijvoorbeeld het subsidiebeleid, de inzet van vrijwilligers, de sportvoorzieningen en sportstimulering.

Ga door met lezen van "Dialoogbijeenkomst Sport"

Geplaatst door B S

Tweet This!